Ασυνείδητοι δηλητηρίασαν σκύλους και γάτες στα Πούλιθρα!

Ασυνείδητοι δηλητηρίασαν σκύλους και γάτες στα Πούλιθρα!

Νοέμβριος 18, 2015 - 12:00
0 σχόλια

Θλίψη και αγανάκτηση έχει προκαλέσει στα Πούλιθρα η ασυνείδητη δράση συμπολιτών μας, που τις τελευταίες εβδομάδες έχουν σπείρει το θάνατο σε ζώα, που μόνο συντροφιά και αγάπη προσέφεραν στους ιδιοκτήτες τους αλλά και στους κατοίκους της περιοχής.

Συγκεκριμένα, την περασμενη εβδομάδα κάτοικοι των Πουλίθρων βρέθηκαν μπροστά σε μία κτηνωδία, όταν αντίκρυσαν τρεις σκύλους και μια γάτα δηλητηριασμένα, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα είχαν βρεθεί άλλες τέσσερις γάτες με την ίδια τραγική κατάληξη.

Η ομαδική δηλητηρίαση των ζώων, όπως είναι φυσικό, έχει θορυβήσει και έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην ευρύτερη περιοχή, με τους κατοίκους της να καταδικάζουν τέτοιου είδους φαινόμενα.

Χαρακτηριστική είναι η επιστολή που λάβαμε από την Βρετανίδα μόνιμο κάτοικο της περιοχής κ. Susan Beer, η οποία αναφέρει τα εξής:

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ…
Σ’ αυτό το όμορφο χωριό, με τόσο υπέροχους και ευγενικούς κατοίκους, είναι πραγματικά δύσκολο να συνειδητοποιήσουμε ότι ανάμεσα τους υπάρχει κάποιος ή ακόμα και κάποιοι γεμάτοι με τόσο μίσος για τους τετράποδους φίλους μας, τα  ζώα,  ώστε να τα δηλητηριάσουν.

Συγκεκριμένα, τρία σκυλιά  τα οποία ήταν φροντισμένα και ταϊσμένα, τρία σκυλιά που δεν αποτελούσαν κίνδυνο για κανέναν, τρία σκυλιά τα οποία το μόνο που ζητούσαν ήταν ένα χάδι, λίγη τροφή, λίγο νερό…είναι τα τρία σκυλιά που βρέθηκαν νεκρά δίπλα στα σκουπίδια, με το πιο  βάναυσο θάνατο,  δηλητηριασμένα.

Αυτό το κτηνώδες έγκλημα διαπράχθηκε από κάποιον γείτονά μας εδώ, στο χωριό μας, τα Πούλιθρα.  Κάποιος, γνωστός σε όλους μας, μισεί τα ζώα τόσο πολύ ώστε να είναι ικανός να προκαλέσει αυτόν τον αποτρόπαιο θάνατο.

Η δηλητηρίαση των κατοικίδιων θεωρείται έγκλημα στην Ελλάδα και ευελπιστούμε ότι ο ένοχος θα βρεθεί και θα καταδικαστεί στο μέγιστο.

                       Σούζαν Μπηρ
                        Susan Beer

Πηγή: leonidion.gr

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.