Αστυνομικό Δελτίο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Αστυνομικό Δελτίο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Νοέμβριος 26, 2019 - 14:17
0 σχόλια

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή

Συνελήφθη χθες (25.11.2019) το μεσημέρι, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 64χρονη ημεδαπή, γιατί αφαίρεσε από κατάστημα ημεδαπού, μαγειρικά σκεύη, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη, χθες (25.11.2019) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών (ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α.) Κορίνθου, 19χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, -5- δισκία, τα οποία εμπίπτουν στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά, καθώς και μεταλλικό μαχαίρι (σουγιά) με μήκος λάμας -7- εκατοστών, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή

Συνελήφθη χθες (25.11.2019) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών (ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α.) Κορίνθου, 23χρονος αλλοδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσε από έτερο αλλοδαπό ένα (1) κινητό τηλέφωνο. Προανάκριση το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, χθες (25.11.2019) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβασίας Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων, 64χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για εμπρησμό από αμέλεια.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη, χθες (25.11.2019) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης και του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης, 66χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία που διαμένει, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα κάνναβης, κυνηγετικό όπλο, πιστόλι ρέπλικα, ξιφολόγχη, με μήκος λάμας -25- εκατοστών, καθώς και -120- φυσίγγια. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.