Αστυνομικό Δελτίο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Αστυνομικό Δελτίο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Νοέμβριος 15, 2019 - 14:41
0 σχόλια

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Σε εξέλιξη οι έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης κλοπής σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης (Α.Τ.Μ.)

Χθες (14.11.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στις Μυκήνες Αργολίδας, άγνωστοι δράστες, προκάλεσαν έκρηξη σε τραπεζικό μηχάνημα αυτόματης ανάληψης (Α.Τ.Μ.) και αφαίρεσαν χρήματα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης απάτης

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας, μία (1) περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπού, που είχε γίνει την 9.11.2019, στη Νεμέα Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 41χρονου ημεδαπού, για απάτη με υπολογιστή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικά έγγραφα

Συνελήφθη, χθες (14.11.2019) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 36χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο (2) αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικά έγγραφα

Συνελήφθη, χθες (14.11.2019) το μεσημέρι, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 35χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο (2) αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για κλοπή και απόπειρα κλοπής.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (14.11.2019) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 18χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήματος

Ασφάλειας Σπάρτης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικά έγγραφα

Συνελήφθη, χθες (14.11.2019) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 41χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν τέσσερις (4) αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, αντίστοιχα, για κλοπή, υπεξαίρεση, απείθεια και διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, χθες (14.11.2019) το μεσημέρι, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 41χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για επικίνδυνη σωματική βλάβη και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης και Βούλευμα

Συνελήφθη, χθες (14.11.2019) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας και του Αστυνομικού Τμήματος Σπάρτης, 56χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν: α) Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Αθηνών και β) Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, για υπεξαίρεση.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για τα –κατά περίπτωση- παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου

Συνελήφθησαν, χθες (14.11.2019) το πρωί, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, ανήλικος αλλοδαπός γιατί κατείχε μαχαίρι , με μήκος λάμας -7- εκατοστών, το οποίο κατασχέθηκε. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη μία (1) 38χρονη αλλοδαπή, μητέρα του ανηλίκου, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.