Αστεριανό barbeque (pic)

Αστεριανό barbeque (pic)

Νοέμβριος 10, 2016 - 15:08
1 σχόλια

Η Πέμπτη 10 Νοεμβρίου δεν περιελάμβανε μόνο προπόνηση για τους ποδοαφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης και αυτό διότι μετά το τέλος του προπονητικού προγράμματος η έκπληξη ήταν στα κάρβουνα με εμπνευστές της τους σκόρερ της νίκης των Ιωαννίνων Φαρίνια και Μάσα!

Η ψησταριά πήρε την θέση της περιμετρικά του γηπέδου, τα κάρβουνα άναψαν και νόστιμες λιχουδιές κρέατος έπεσαν στην θράκα όπου με ιδιαίτερη μαεστρία ξεκίνησε το Αστεριανό ψήσιμο.

Σε ρόλο ψήστη ο Γενικός Αρχηγός Μπάμπης Σκορπίδας, ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Κουρμπέλης, το Αργεντίνικο παρεάκι με τους Πάμπλο Μάσα, Ματίας  Ιγκλέσιας,  Νίκο Φερνάντες,  Λουίς Φαρίνια αλλά και ο πιστός φίλαθλος του Αστέρα Μιχάλης Λαγοπάτης και ασφαλώς όλο το υπόλοιπο κιτρινομπλέ τιμ.

Ο Αστέρας Τρίπολης αποδεικνύει για μία ακόμα φορά το οκογενειακό κλίμα και τις άριστες σχέσεις που επικρατούν στις τάξεις της ομαδας με τους Πάμπλο Μάσα και Λουίς Φαρίνια να σκοράρουν και εκτός γηπέδων με την όμορφη αυτή τους ιδέα.

Δείτε την barbeque φωτογραφία που ανέβασε ο Αστέρας Τρίπολης στο λογαριασμό του στο instagram.

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.