Αστέρας Τρίπολης: Το βάρος στην φυσική κατάσταση

Αστέρας Τρίπολης: Το βάρος στην φυσική κατάσταση

Ιούλιος 06, 2016 - 15:14
3 σχόλια

Η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης συνεχίζεται με διπλές προπονήσεις με τους προπονητικούς ρυθμούς να ανεβαίνουν κατακόρυφα έτσι ώστε να χτιστεί μια νέα ομάδα που θα μπορεί να ανταποκριθεί στους στόχους και στις απαιτήσεις της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς που έρχεται.

Σε αυτές τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας στην Τρίπολη το μεγαλύτερο βάρος των προπονήσεων πέφτει στον τομέα της φυσικής κατάστασης με το πρόγραμμα να είναι ιδιαίτερα βαρύ και επίπονο για τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα.

Η φυσική κατάσταση είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στο χτίσιμο μιας νέας ομάδας και ουσιαστικά αποτελεί την αρχή και την βάση για την δημιουργία του συνόλου καθώς στην συνέχεια θα ακολουθήσουν οι προπονήσεις τακτικής και το μοντάρισμα όπως είθισται να συμβαίνει σε κάθε προετοιμασία.

Ως γνωστών η αρκαδική ομάδα αναμένεται στις 18 Ιουλίου να μεταβεί στο Οοστεμπεργκ της Ολλανδίας εκεί όπου  για περίπου δύο εβδομάδες θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της αλλά και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια (Σιλβόλντε, Καμπούρ, Γκεντσεμπιρλινγκί) ενόψει της νέας χρονιάς.

Έτσι λοιπόν με κύριο άξονα αυτή την στιγμή τις ασκήσεις φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών θα συνεχίζονται και θα συνεχιστούν στην Τρίπολη οι προπονήσεις του Αστέρα για να είναι απόλυτα έτοιμος επί Ολλανδικού εδάφους να ξεκινήσει η μπάλα και η πολύ δουλειά στο μοντάρισμα της ομάδας από τον Μάκη Χάβο και τους συνεργάτες του.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.