Αστέρας Τρίπολης: Τακτική, τελειώματα και σκληρή δουλειά

Αστέρας Τρίπολης: Τακτική, τελειώματα και σκληρή δουλειά

Μάρτιος 03, 2015 - 15:03
0 σχόλια

Η διακοπή του πρωταθλήματος έχει δώσει την ευκαιρία για σκληρή δουλειά στις προπονήσεις με στόχο βέβαια η αρκαδική ομάδα να είναι έτοιμη για την επανέναρξη της Super League για να μπει και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Έτσι το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα Τρίπολης το πρωί της Τρίτης (3/3) συνεχίστηκε με τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται για δύο ώρες στις εγκαταστάσεις του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και να προετοιμάζονται για τον εντός έδρας αγώνα που ακολουθεί με τον Ατρόμητο αν όλα πάνε καλά και έχουμε πάλι σέντρα στο πρωτάθλημα το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδι (6 εναντίον 6) στο μισό γήπεδο, τελειώματα φάσεων, ασκήσεις με γρήγορες επιθέσεις κόντρα σε οργανωμένες άμυνες και τακτική με τους παίκτες του Στάικου Βεργέτη να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Απών από ήταν οι Τόμας Κοσίσκι και Εντερσον Τορμένα ενώ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ήταν κανονικά στην προπόνηση και στην διάθεση του προπονητή τους.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.