Αστέρας Τρίπολης: Στην τελική ευθεία για Βέροια

Αστέρας Τρίπολης: Στην τελική ευθεία για Βέροια

Δεκέμβριος 08, 2016 - 15:32
0 σχόλια

Στην τελική της ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης ενόψει του αγώνα με την Βέροια για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League στο γήπεδο ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης'' το Σάββατο (10/12, 15:00).

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ρίχνει το βάρος στην τακτική προετοιμάζοντας την ομάδα του για ένα παιχνίδι που η νίκη και οι τρεις βαθμοί αποτελούν μονόδρομο καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες.

Παράλληλα το προπονητικό τιμ του Αστέρα Τρίπολης έδειξε βίντεο στους ποδοσφαιριστές από την προηγούμενη αναμέτρηση με την Ξάνθη στα Πηγάδια με την απαραίτητη ανάλυση των φάσεων.

Αγωνία υπάρχει και σε ότι έχει να κάνει με τον Λουίς Φαρίνια ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις βγάζοντας μέρος του προγράμματος της Τετάρτης (7/12)  και η συμμετοχή του στον αγώνα με τη Βέροια θα εξαρτηθεί από τις προπονήσεις που θα κάνει το διήμερο που διανύουμε.

Τέλος το ατομικό τους πρόγραμμα σε συνδυασμό με θεραπεία συνέχισαν οι Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και Σεντρίκ Γκοντό.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.