Αστέρας Τρίπολης: Προπόνηση με 250 μαθητές!

Αστέρας Τρίπολης: Προπόνηση με 250 μαθητές!

Απρίλιος 25, 2018 - 20:43
12 σχόλια

Με το βλέμμα στα μικρά παιδιά και στο μέλλον, ο ΑΣΤΕΡΑΣ φιλοξένησε για ακόμη μία φορά στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" μικρούς του φίλους.

Μαθητές από το 7ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία ξενάγησης στις εγκαταστάσεις μας και να έρθουν ακόμη πιο κοντά στον αθλητισμό. Πήραν πρωινό, παρακολούθησαν ένα βίντεο-αφιέρωμα στον ΑΣΤΕΡΑ και βρέθηκαν από την προπόνηση της ομάδας, συνομιλώντας με τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας. Ακόμα, πήραν αφίσες της ομάδας και  τους δόθηκαν ως αναμνηστικό μπάλες. 

Στους 250 μαθητές μίλησε ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Γιώργος Αθανασιάδης, ενώ στη συνέχεια έπαιξαν σε ένα από τα γήπεδα των εγκαταστάσεων.

Το πρόγραμμα επισκέψεων στο "Θεοδωρος Κολοκοτρώνης" συνεχίζεται για όλα τα σχολεία από την Πελοπόννησο!

Ειδήσεις: 
Video: 

Το 7ο δημοτικό στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης!


12 Σχόλια

Αντί οι δάσκαλοι να πάνε τους μαθητές τους σε κανένα μουσείο η σε κάποιο αρχαιολογικό χώρο,προτίμησαν να τα πάνε σε ένα άθλημα που εξαιτίας του πάμε για γκρεξιτ.Εύγε δάσκαλοι.

Ο αθλητισμός είναι υγεία όπως και να το κάνεις φίλε μ ...το μόνο που αλλάζει είναι από ποια μεριά το βλέπεις εσύ ή ο καθένας μας....τα παιδιά πλέον μπορούν να ξεχωρίσουν την λερα που υπάρχει στον αθλητισμό και την καθαρότητα του και αυτά θα διαλέξουν...Και μην ξεχνάς για να πας στον παράδεισο πρέπει να πάρεις φορά από τον παράδεισο

Ο αθλητισμός είναι υγεια. είναι στο χερι του κάθε γονέα να εξηγήσει και να καθοδήγηση το παιδι του εκτός και η ενασχόληση του γονιού είναι να ασχολειται με το κινητό του και τα κουτσομπολιά το συγκεκριμένο σχολείο είναι κάτι μετρα μακριά απο το γηπεδο που έπρεπε να τα πάνε εκδρομή με τα πόδια; αντί να βλέπουμε οτι προσπαθουν να τα βάλουν στον αθλητισμό κοιταμενα κραξουμε ελεις

21/17 Τα έχεις μπλέξει ελαφρώς τα πράγματα στο διαταραγμένο μυαλό σου. Δεν υπάρχουν μόνο οι αρχαιολογικοί χώροι με τα ντουβάρια, υπάρχουν κι άλλοι χώροι όπου μπορούν να πάνε τα παιδιά. Υπάρχουν και οι χώροι άθλησης για να μάθουν τί εστί αθλητισμός, πρωταθλητισμός και ευγενής άμιλλα. Όταν λες ότι εξαιτίας του ποδοσφαίρου πάμε για grexit, τί ακριβώς εννοείς; Πάμε για grexit ως χώρα; Για το ποδόσφαιρο είναι η απειλή του grexit ρε τούβλο λόγω των επεισοδίων, όχι για τη χώρα! Και επειδή είναι μακάκες οι παράγοντες, φταίει το ποδόσφαιρο και δεν πρέπει τα παιδιά να μαθαίνουν γι' αυτό; Όρνιο, ε όρνιο

Ανώνυμε 11/52 είσαι πολύ μεγάλος βλάκας και το ότι σου απαντώ σου περιποιώ τιμή.Το άθλημα αυτό στο οποίο αναφέρεσαι είναι ένα στοιχημάθλημα με ότι αυτό συμνεπάγεται και δεν έχει καμία σχέση με άμιλλα και αθλητισμό .Τούβλο ε τούβλο.Βλάκα ε βλάκα με πατέντα.

@23:06 - Δεν ξέρεις να γράφεις σωστά ούτε την ώρα, βρίζεις τον συμπολίτη σου και μιλάς για άμιλλα και αθλητισμό; Ο χώρος άθλησης καμία σχέση δεν έχει με το στοίχημα και πολύ καλά έκαναν και πήγαν οι δάσκαλοι τα παιδιά στις εγκαταστάσεις του Αστέρα.

@ανωνυμος 23:06 Τράβα παίξε κλαρίνο σε 'κανα πανηγύρι ρε τροκάνι που έχεις το θράσος να σχολιάσεις κιόλας! Τί σχέση έχει το στοίχημα με μια απλή εκπαιδευτική επίσκεψη που έκαναν τα παιδιά στο γήπεδο του Αστέρα; Τί στο διάολο πίνετε ρε μερικοί κι έχετε κάψει τον εγκέφαλό σας; Μαλακόζουμο; Ημαρτον πια! Δεν υπάρχει μια κλούβα να σας μαζέψει; Μα τόσο πολύ κάψιμο;

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της αποβλάκωσης της Ελληνικής κοινωνίας με τις αριστερές μπαρούφες εδώ και 60-70 χρόνια. Ακόμα και με μια απλή επίσκεψη σε επαγγελματικές αθλητικές εγκαταστάσεις έχει πρόβλημα ο αριστερός τύπος.

10:01 Τώρα από πού προκύπτει ότι "έχει πρόβλημα ο αριστερός τύπος" επειδή δύο λοβοτομημένοι χαχόλοι σχολιάζουν αρνητικά αυτή την επίσκεψη των μαθητών στο γήπεδο του Αστέρα, μάλλον μόνο εσύ το διαπίστωσες. Ίσως ξέρεις τις κομματικές τους ταυτότητες. Και πού να σφίξουν οι ζέστες. Άρεν μάρεν κουκουνάρεν, που λένε και οι Γερμανοί, τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, που λένε οι Έλληνες...

@18:46 - Άρες μάρες κουκουνάρες γράφεις εσύ μάλλον. Δεν έγραψα για τους αριστερούς γενικά, αλλά για τον συγκεκριμένο σχολιαστή. Είναι σαφές το αριστερό υπόβαθρο. Όταν διαβάζεις αρνητικά σχόλια για επίσκεψη μαθητών σε επαγγελματικό σωματείο, θέλει πολύ για να το καταλάβεις; Δεν γενίκευσα, οπότε το σχόλιο σου είναι λάθος.

22/08 Σου έχει περάσει από το μυαλό ότι ο συγκεκριμένος ίσως και να είναι απλά ένας κομπλεξικός, που δεν του γουστάρει ούτε η ίδια του η φάτσα; Πάιζει και αυτό το ενδεχόμενο, ξέρεις, πέρα από αριστερά βάθρα και υπόβαθρα...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.