Αστέρας Τρίπολης: Φάγαμε στιλιάρι από τον Στυλιαρά

Αστέρας Τρίπολης: Φάγαμε στιλιάρι από τον Στυλιαρά

Οκτώβριος 14, 2017 - 23:16
4 σχόλια

Ανακοίνωση σε υψηλούς τόνους από τον Αστέρα Τρίπολης αναφορικά με την κάκιστη διαιτησία του Δημήτρη Στυλιαρά στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Ο Αστέρας σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τις εξαγγελίες για κάτι καινούργιο στο ποδόσφαιρο και στη διαιτησία, επέλεξε μέχρι σήμερα να μην τοποθετηθεί δημόσια παρότι αδικήθηκε κατάφωρα στους αγώνες με ΠΑΣ, Λαμία και Ολυμπιακό. 

Υπάρχουν όμως προκλητικά διαιτητικά λάθη τα οποία σε εξοργίζουν. Δυστυχώς αναγκαζόμαστε να καυτηριάσουμε το... χοντρό στιλιάρι που έριξε ο "κύριος" Στυλιαράς στην ομάδα μας στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Σε κρίσιμα χρονικά σημεία φρόντισε να αποδεκατίσει τον Αστέρα. Αρχικά απέβαλε εντελώς αναίτια τον Καλτσά με δεύτερη κίτρινη, για φάουλ που έκανε ο Γιαννούλης! Στη δε περίπτωση της αποβολής του Ιγκλέσιας εξάντλησε προκλητικότατα την αυστηρότητά του.  

Το… στιλιάρι που έφαγε η ομάδα μας στο ματς με τον Ατρόμητο ήταν τόσο χοντρό που δυστυχώς θα έχει συνέπειες και στον αγώνα με τον Πανιώνιο, καθώς ο Αστέρας θα στερηθεί δύο βασικούς του ποδοσφαιριστές.

Καληνύχτα κύριε Στυλιαρά…"

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Πεναλτι φαντασμα στο 94 στο Καραισκακη, 2 ανυπαρκτες αποβολες στο Περιστερι.. Και βλεπουμε τους 3 εκ των 4 μεγαλων να πηγαινουν με φαλτσοσφυριγματα με συνεχομενες νικες... αλλα ειπαμε.. ειμαστε του συστηματος εμεις, ειμαστε παραρτημα εμεις, και χιλια δυο αλλα πραγματα συμφωνα με καποιους -ευτυχως λιγους και ανεγκεφαλους- φιλαθλους..

Αφού δε καταφέρατε να κόψετε τη σφυρίχτρα του Γιάχου, να μην παίξει ποτέ ξανά, λογικό είναι να μη μας φοβούνται

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.