Αστέρας: Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας στο γήπεδο στον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Αστέρας: Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας στο γήπεδο στον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Αύγουστος 22, 2022 - 10:02
14 σχόλια

Ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2022-2023 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ενημερώνει ότι στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2022-2023 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", την Δευτέρα (29/08, 19:00), δικαίωμα εισόδου θα έχουν ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

Την φετινή αγωνιστική περίοδο μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν δικαίωμα εισόδου και στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας με αντιπάλους τον Άρη, την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Φωτογραφία άρθρου: asterastripolis.gr

Ειδήσεις: 

14 Σχόλια

Γιατί τέτοια απόφαση,ενας φίλαθλος που θέλει να πάει να δει τον αγώνα γιατί δεν εχει δικαιωμα εισοδου,ενω σε αλλους αγωνες περνανε τα λεφτα μάς.Ρητορικη η σκεψη μου

Το sex σ' αυτόν τον αγώνα θα είναι σαν τα εισιτήρια. Διαρκείας. Όπως άλλωστε σε κάθε αγώνα στην Τρίπολη με το γαύρο. Μπορεί κάποιοι να ενοχλούνται (μεταξύ τους κι εγώ) μ' αυτό που γράφω αλλά αν θέλουμε να δούμε την πραγματικότητα και να είμαστε ρεαλιστές, έτσι ακριβώς έχει η κατάσταση. Το παιχνίδι αυτό το έχεις τοποθετήσει εκ των προτέρων στη λίστα με τα χαμένα πριν ακόμα γίνει και απλά προγραμματίζεις τα υπόλοιπα παιχνίδια. Η μόνη ελπίδα να πάρει νίκη ο Αστέρας κόντρα στους απόγονους του στόλου είναι η προσευχή και η επίκληση στο Θείο στοιχείο. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο

ειστε εκβιαστες και τιποτα αλλο.γιατι δεν μπορω να αγοραζω εισιτηριο οποτε θελω εγω? βολεψτε με προσκλησεις οποιους θελετε, γνωστα ειναι ολα.ετσι ομως ξεκοβετε την ομαδα απο το κοινο της πολης. κριμα""""

Βάλτε τους φιλοξενούμενους στην θύρα 4. Πουθενά αλλού και πουλήστε εισιτήρια σε όλους όσους έχουν ταυτότητα με έδρα έκδοσης κάποια πόλη στην Πελοπόννησο.. μόνο σε αυτούς. Θα γεμίσει πάλι το γήπεδο μας και θα γίνει ωραία έδρα και ωραίο ματς.

Όποιος θέλει να δεν τον Ολυμπιακό και τον αγαπάει τόσο, μπορεί να ταξιδέψει μέχρι την πρωτεύουσα. Εναλλακτικά μπορεί να πληρώσει 100€ για το διαρκείας. Μπροστά στην αγάπη για τον γαύρο τι είναι 100€; Γαύροι μην είστε φθηνιάρηδες.

Πολύ καλά κάνει ο Αστέρας και οι άλλες ομάδες,όχι θα αφήσουν να έρχονται μία φορά το χρόνο στο γήπεδο και να υποστηρίζουν και τους αντιπάλους:ΟΣΦΠ,ΠAO,AEK.Ας πάνε στην Αθήνα να δουν τις "υπερομάδες τους"

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.