Αστέρας: Η «σελέστε» της Ελλάδας (pics)

Αστέρας: Η «σελέστε» της Ελλάδας (pics)

Ιούλιος 19, 2017 - 12:15
1 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης σε ρυθμούς τανγκό! Οι Αργεντινοί που φόρεσαν τα κιτρινομπλέ.

Η Αργεντινή αποτελεί παραδοσιακά μια χώρα που τροφοδοτεί διαχρονικά το παγκόσμιο ποδόσφαιρο με σπουδαίους ποδοσφαιριστές, με το ταλέντο και το ειδικό ταπεραμέντο να δημιουργεί ινδάλματα σε κάθε ομάδα που έχει στο δυναμικό της παίχτες της σελέστε.

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μια τέτοια ομάδα που τιμά και με το παραπάνω την Αργεντίνικη αγορά, έχοντας φτιάξει τη δική του παράδοση αφού στην εντεκαετή του παρουσία στα σαλόνια της Super League κάθε χρόνο εμπιστεύεται και έχει στο ρόστερ του ποδοσφαιριστές από τη χώρα του «Θεού».

Και φέτος το καλοκαίρι μεταγραφικά η αρκαδική ομάδα βάζει λάτιν πινελιές στο ρόστερ της με τον Εουχένιο Ισνάλντο να γίνεται κάτοικος Τρίπολης και να είναι ο τρίτος της αργεντίνικης παροικίας μετά τους Πάμπλο Μάσα και Ματίας Ιγκλέσιας.

Σε 11 χρόνια στη Super League τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης έχουν φορέσει 32 Αργεντινοί ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων κάποιοι που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα τους στην ιστορία της ομάδας και στο μυαλό των φιλάθλων.

Το «pit bull» Οράσιο Καρντόσο, ο «σκληροτράχηλος» Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι,  ο «μάγος» Μάουρο Μιλάνο, ο ξανθός «δαίμονας»Ίσραελ Νταμόντε, ο «αρτίστας» Λούσιο Φιλόμενο, ο «υδραυλικός» Πάμπλο ντε Μπλάσις, το  «κομπιούτερ» Μάρτιν Ρόλε, ο «el capitano» Πάμπλο Μάσα και πολλοί άλλοι που έχουν περάσει από την Τρίπολη και έχουν δώσει έναν διαφορετικό τόνο στο στιλ παιχνιδιού της αρκαδικής ομάδας.

Ο Εουχένιο Ισνάλντο γίνεται ο 33ος Αργεντινός που ντύνεται στα κιτρινομπλέ και είναι έτοιμος να αποδείξει το πλούσιο ταλέντο που τον συνοδεύει και τα εξαιρετικά τεχνικά του χαρακτηριστικά που ανάγκασαν τους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης να πραγματοποιήσουν αυτή τη σπουδαία μεταγραφή.

Αναλυτικά οι 33 Αργεντινοί του Αστέρα Τρίπολης

1.Κάλος Μασάρα

2. Ματίας Παβάνι

3. Λιονέλ Ρίος

4. Λούκας Βίλτσες

5. Εμμάνουελ Φρανκού

6. Λεάντρο Αλβάρες

7. Σεμπάστιαν Σέτι

8. Φερνάντο Αλόκο

9. Κρίστιαν Τσάβες

10. Λουίς Φαρίνια

11. Χουαν Κάφα

12. Ματίας Ντεγκρά

13. Σεμπάστιαν Καρέρα

14. Λαουτάρο Φορμίκα

15. Εμμάνουελ Περόνε

16. Χουάν Μουνάφο

17. Νίκο Φερνάντες

18. Ματίας Ιγκλέσιας

19. Μάρτιν Ρόλε

20. Φακούντο Μπερτόλιο

21. Μαουρίσιο Καράσκο

22. Μπρούνο Ουριμπάρι

23. Αντριάν Μπαστία

24. Οράσιο Καρντόσο

25. Ίσραελ Νταμόντε

26. Λούσιο Φιλόμενο

27. Μαόυρο Μιλάνο

28. Πάμπλο Ντε Μπλάσις

29. Χερόνιμο Μπαράλες

30. Πάμπλο Μάσα

31. Μπράιαν Λούι

32. Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι

33. Εουχένιο Ισνάλντο *

 

Αντώνης Χρονάκης

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Αντώνη ότι και να γράφεις πρέπει αφού ασχολείσαι να ξέρεις ότι τότε που ο Αστέρας Ραχούλας -σήμερα- τότε Αστέρας πράγματι έπαιρνε καλούς παίχτες γιατί πλήρωναν με τα λεφτά που έπαιρναν από την Ευρώπη.Τώρα ΄ Ευρώπη πάπαλα πάπαλα και ο Αστέρας Ραχούλας.Έτσι για να μην δουλευόμαστε μεταξύ μας.Εντάξει Αντωνάκη;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.