Αστέρας, η επόμενη μέρα

Αστέρας, η επόμενη μέρα

Απρίλιος 24, 2017 - 11:23
9 σχόλια

Ο εφετινός εφιάλτης του Αστέρα Τρίπολης ολοκληρώθηκε με εφιάλτη κόντρα στην υποβιβασμένη Βέροια, η οποία έδωσε ένα πολύ καλό μάθημα στους κιτρινομπλέ οι οποίοι τελικά άκουσαν τα ευχάριστα νέα από τη Λιβαδειά, εισπράττοντας μέσω ΑΕΚ την εξασφάλιση της παραμονής.

Σε ένα παιχνίδι που ο Αστέρας καίγονταν για βαθμό ή βαθμούς, το 0-2 του 8' έγινε 3-2 στο 20', 4-2 στο ημίχρονο και η αναμέτρηση τελικά ολοκληρώθηκε με 4-3 και την αρκαδική ομάδα να γνωρίζει ακόμα μία ήττα που αν και δεν της στοίχισε, δεν την έβαλε σε περιπέτειες σχετικά με την τελευταία αγωνιστική.

Το σημαντικότερο πρόβλημα για τον Αστέρα Τρίπολης σε ένα ακόμα παιχνίδι δεν ήταν η κακή αγωνιστική του εικόνα ή τα λάθη που έγιναν στο αμυντικό κομμάτι, αλλά ο τρόπος διαχείρισης, η νοοτροπία και η αντιμετώπιση του αγώνα με τους ποδοσφαιριστές του Στάικου Βεργέτη να σταματούν να παίζουν ποδόσφαιρο στο 8ο λεπτό και συνεπώς να το πληρώνουν με το πιο ακριβό νόμισμα.

Πλέον η χρονιά σώθηκε για τον Αστέρα Τρίπολης με την ομάδα να έχει τη δυνατότητα να ησυχάσει και να διδαχθεί από τα όσα πέρασε και έγιναν και βέβαια να σχεδιάσει με προσοχή, πλάνο και μεθοδικότητα την επόμενη μέρα του συλλόγου έτσι ώστε να επιστρέψει και πάλι εκεί όπου πραγματικά του αρμόζει.

Ο Αστέρας Τρίπολης ταλαιπωρήθηκε πολύ σε όλα τα επίπεδα και, σύμφωνα με τις πληροφορίες που βγαίνουν από το κιτρινομπλέ στρατόπεδο, όλοι πλέον κρίνονται και αναμένεται να έχουμε ένα ιδιαίτερα θερμό μεταγραφικό καλοκαίρι με πολλές αλλαγές στο έμψυχο υλικό για τη δημιουργία μιας νέας ανταγωνιστικής ομάδας που θα μπορέσει και πάλι να πρωταγωνιστήσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στόχος των ανθρώπων της αρκαδικής ομάδας είναι άμεσα να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική χρονιά, έτσι ώστε με ηρεμία και σύνεση να αρχίσει το χτίσιμο του νέου Αστέρα με τις προσθαφαιρέσεις να είναι πολλές στο ρόστερ και την πρόθεση για σημαντική ενίσχυση να μοιάζει δεδομένη.

Η επόμενη μέρα φέρνει κατ' αρχάς την ηρεμία στον Αστέρα Τρίπολης, καθώς ο στόχος επετεύχθη και η ομάδα θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά στη Super League, ενώ είναι ζωντανή η προσμονή και η ελπίδα ότι η ομάδα πολύ σύντομα θα φέρει ξανά μεγάλες στιγμές στους φιλάθλους της με τις επιτυχίες της.

Σε δύσκολους οικονομικά καιρούς ο Αστέρας Τρίπολης έχει την τύχη να έχει μία από τις πιο σταθερές διοικήσεις ανάμεσα στις ελληνικές ομάδες, που αποπνέει όραμα. Με τις κατάλληλες κινήσεις, η διοίκηση είναι αποφασισμένη να δημιουργήσει το καλοκαίρι ένα σύνολο που θα έχει όλες τις δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει ξανά στη Super League.

Η εφετινή σεζόν είναι αλήθεια πως δεν άξιζε στην ομάδα και στον κόσμο της, καθώς ο Αστέρας πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές. Το μόνο που κρατάει είναι την παραμονή και τίποτα περισσότερο.

Η επόμενη μέρα έχει ενδιαφέρον, όμως. Να είσαστε έτοιμοι, επομένως, για ένα θερμό μεταγραφικό καλοκαίρι με τον Αστέρα Τρίπολης να σχεδιάζει να ανεβάσει στα ύψη το ποδοσφαιρκό θερμόμετρο.

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

Η επόμενη μέρα πρέπει να έχει ένα και μοναδικό στόχο : Να φύγουν όλα τα παλτά και οι ρόμπες παίχτες , οι ιδιοκτήτες να βάλουν λίγο το χέρι στην τσέπη και να ξαναφτιάξουν τον Αστέρα την ομάδα που ζήλευαν και σέβονταν ΟΛΟΙ οι φίλοι και αντίπαλοι !!! Κάθε άλλη ενέργεια θα είναι πασάλειμμα δεν θα αποφέρει θετικά αποτελέσματα, αλλά μόνο γκρίνιες παντού ....

Κατα την ταπεινη μου αποψη τρια πραγματα πρεπει να λαβουν υποψιν οι δυο ιδιοκτητες. α) η ελληνοποιηση δεν ειναι αυτοσκοπος ουτε και απαραιτητα λεει κατι στο συγχρονο ποδοσφαιρο. καλυτερα φθηνοι αλλα παικταραδες απο Λ. Αμερικη παρα ακριβα κωλοπαιδακια που νομιζουν οτι εγιναν Μητρογλου. β) ας αφησουν εναν προπονητη να καθοδηγησει τον σχεδιασμο και ας αφησουν τους αυτοσχεδιασμους. Πρεπει να καταλαβουν, ειδικα ο Καυμενακης, οτι δεν μπορεις να το παιζεις και προπονητης που διαλεγεις και τους παικτες επειδη βαζεις λεφτα. γ) ο Σταικος ειναι καλος προπονητης για τον Αστερα και καλο ειναι να μεινει.

Λέτε και οι δυό σας αερολογίες.Μην τσιμπάτε λοιπόν τα λεφτά της Ευρώπης τέλειωσαν και πιστεύω η επόμενη χρονιά θα είναι ακόμα πιο εφιαλτική.Το μεγαλύτερο κακό το προκαλούν οι άνθρωποι της διοίκησης.Με τηνάνοδο της Λαμίας και του Απόλλωνα τα πράγματα θα δυσκολέψουν περισσότερο.Καλή υπομονή.

αφηστε τις γκρινιες και μη ξεχνατε οτι η μεγαλυτερη επιχειρηση που απασχολει τους περισσοτερους εργαζομενους στην περιοχη και οχι μονο ειναι ο αστερας.επιτελους οχι γκρινιες.......

Ανώνυμε 19/33 οι περισσότεροι που εργάζονται είναι άνθρωποι συνταξιούχοι και παίρνουν επιπλέον λίγα χρηματάκια.Σταματάτε να τρώτε σανό.

20.26 και αλβανοι μην ξεχνας βεβαιως βεβαιως .................η επομενη χρονια ειναι η χρονια που θα φανει (γνωμη μου) τι θελουν να κανουν οι ιδιοκτητες,οκ πες μια χρονια τα καναμε σαλατα,αν την επομενη δεν πεσει χρημα να γινει ομαδα για μενα σημαινει οτι μεχρι εδω ηταν,τα παρατησαν,βλεπεις η αεκ εχει επιστρεψει,ο παοκ εχει δυναμωσει για τα καλα και πλεων δεν τον εχεις,ο βαζελος δεν το συζηταμε,ο θρυλος εχει ξεφυγει ,οποτε που να παμε? ας ριξουμε λιγα ωστε η ομαδα να μεινει κλπ κλπ κλπ,οπως ειπα θα δειξει .................

Δηλαδή για. να ικανοποιηθεί η ποδοσφαιρόφιλη Τρίπολη πρέπει ο Αστέρας κάθε χρόνο να νικάει τον ΠΑΟΚ την ΑΕΚ τον ΠΑΟ Τον Ολυμπιακό διαφορετικά δεν πατάμε γήπεδο Ωραιοιιι και Αθάνατοι Τριπολίτες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.