Αστέρας: Το χιούμορ ορισμένων ανθρώπων ξεπερνά κάθε διαστροφή

Αστέρας: Το χιούμορ ορισμένων ανθρώπων ξεπερνά κάθε διαστροφή

Δεκέμβριος 11, 2014 - 19:42
1 σχόλια

Με καυστικό τρόπο η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης σχολίασε τον ορισμό του Θανάση Γιάχου για το Κυριακάτικο 14/12 παιχνίδι κόντρα στην Βέροια για την 14η αγωνιστική της Super League.

Χαρακτηριστικό της ανακοίνωσης είναι το σημείο που λέει ότι ‘’το χιούμορ ορισμένων ανθρώπων ξεπερνά κάθε διαστροφή ‘’ δείχνοντας πως στο Αστέρα Τρίπολης δεν έχουν ξεχάσει (και πώς να το ξεχάσουν άλλωστε) εκείνο το βράδυ του τελικού του κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά  η ανακοίνωση:

 Οι διάδοχοι του Χιού Ντάλας στους ορισμούς διαιτητών, φαίνεται πως γνωρίζουν καλύτερα την ιστορία της... Σκωτίας, παρά της Ελλάδας!

Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε διαφορετικά τον ορισμό Γιάχου στην Τρίπολη. 

Το χιούμορ ορισμένων ανθρώπων ξεπερνά κάθε διαστροφή. Εκτός κι αν ορισμένοι επιθυμούν να μας περάσουν κάποιο μήνυμα...

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Η ανακοίνωση του Αστέρα είναι πολύ ήπια και αυτή είναι που προκαλεί χιούμορ και ερωτηματικά !! Δηλαδή τί περιμένει ο Αστέρας , να σφάξει πάλι ο Γιάχος την ομάδα και μετά να αρχίσει τις διαμαρτυρίες ????? Τί σόι επιλογή είναι ο ορισμός του αρχισφαγέα Γιάχου από την ΚΕΔ και γιατί τη δέχτηκε η ομάδα αδιαμαρτύρητα ??? Τί σημαίνει αυτό και γιατί αγνοείται ο φόβος δημιουργίας επεισοδίων από μία ενδεχόμενη προκατειλημμένη βρώμικη διαιτησία του Γιάχου ???? Γιατί η Διοίκηση δεν δηλώνει ευθέως ότι ο Γιάχος είναι ανεπιθύμητος στην Τρίπολη και άρα επικίνδυνος ??? Δεν φοβάται την οργή των φιλάθλων ??? Ο ένας εκ των κυρίων μετόχων είχε δηλώσει (μετά τον αγώνα κυπέλλου ΟΣΦΠ ΑΣΤΕΡΑ ) ότι ο υπόψη συμμετέχει στη διαιτητική αλητεία !! Ξεχάστηκαν όλα αυτά ??? Γιατί ???? ......... Οι φίλαθλοι πάντως δεν ξεχνούν και πρέπει να θυμηθούν πολλά στο γήπεδο την Κυριακή ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα ......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.