Αρκαδικός: Μετράμε αντίστροφα για ένα γεμάτο ΔΑΚ

Αρκαδικός: Μετράμε αντίστροφα για ένα γεμάτο ΔΑΚ

Μάρτιος 30, 2016 - 15:01
0 σχόλια

Λίγες μέρες απέμειναν μέχρι την αναμέτρηση με την Καβάλα, για την 25η αγωνιστική της BASKET LEAGUE ΣΚΡΑΤΣ στο ΔΑΚ Τρίπολης.

Από την πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων η κινητικότητα του κόσμου ήταν μεγάλη όπως και η όρεξη για την αναμέτρηση που έρχεται και είναι εξαιρετικά σημαντική για την ομάδα μας.

Η ΚΑΕ Αρκαδικός σας ενημερώνει πως η διάθεση συνεχίζεται καθημερινά στο ΔΑΚ Τρίπολης, με σκοπό το ΔΑΚ, το ερχόμενο Σάββατο να είναι γεμάτο και ντυμένο στο αγαπημένο μας χρώμα, το μπλε!

Τετάρτη (30/3) - Παρασκευή (1/4): 18:00-20:00

Τιμές: 10€, vip 20€

Θυμίζουμε πως με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. Αρκαδικός ενημερώνει τους φίλαθλους ότι, για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, ο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας (διαβατήριο ή στρατιωτική ταυτότητα ή άδεια παραμονής) καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

Ειδικά για την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, η Κ.Α.Ε. Αρκαδικός θα ήθελε να ενημερώσει, ότι, όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήρια από τα εκδοτήρια, να προσέλθουν έγκαιρα, για την αποφυγή συνωστισμού την τελευταία στιγμή.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.