Αρκαδικός: Η «αύρα» των νέων τον κάνει καλύτερο

Αρκαδικός: Η «αύρα» των νέων τον κάνει καλύτερο

Σεπτέμβριος 21, 2015 - 13:41
0 σχόλια

Ο Αρκαδικός σε διάστημα 2 ημερών (Παρασκευή και Σάββατο 18/19/9) έδωσε δύο πολύ δυνατά φιλικά τεστ προετοιμασίας κόντρα σε δύο ισχυρούς αντιπάλους όπως η Κηφισιά ομάδα της Basket League και ο Προμηθέας ομάδα τη Α2.

Οι ήττες την δεδομένη χρονική στιγμή η οι νίκες είναι σίγουρο πως περνούν σε δεύτερη μοίρα καθώς αυτό που έχει σημασία είναι η αγωνιστική κατάσταση των ομάδων και ιδιαίτερα μιας νέας ομάδας όπως είναι ο Αρκαδικός στο κατά πόσο μπορεί να αφομοιωθεί η αγωνιστική φιλοσοφία που θα κληθούν να  υπηρετήσουν οι παίχτες την νέα αγωνιστική χρονιά.

Είναι αλήθεια πως ο Αρκαδικός και στα δύο φιλικά παρουσιάστηκε πολύ βελτιωμένος και με την προσθήκη των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων που έκαναν το ντεμπούτο τους με την κυανόλευκη φανέλα (Νουουτίνεν-Μπράουν-Στεφανίδης) δίνοντας έξτρα επιλογές  στα χέρια του Γιάννη Καστρίτη που βλέπει σιγά, σιγά ένα, ένα τα κομμάτια του παζλ να συμπληρώνονται.

Εκεί όμως που θα σταθούμε είναι στον αγώνα του ΔΑΚ Τρίπολης με τον Προμηθέα με τον ΣΕΦΑ να χάνει στις λεπτομέρειες στο φινάλε την φιλική αναμέτρηση αλλά να κερδίζει άλλα πιο ουσιαστικά πράγματα μέσα στο παρκέ που θα είναι κέρδος κάθε ημέρα που περνά για την ομάδα.

Μάττι Νουουτίνεν και Τοντ Μπράουν έδειξαν με το καλημέρα πως πρόκειται για δύο πολύ ποιοτικούς παίχτες που έχουν εκείνα τα χαρακτηριστικά έτσι ώστε να βοηθήσουν την ομάδα. Με μόλις λίγες ώρες στην Ελλάδα και με ελάχιστες προπονήσεις  τα δύο πρώτα δείγματα τους ήταν εξαιρετικά και άκρως ελπιδοφόρα ενώ πολύ καλές εντυπώσεις άφησε και ο έμπειρος γκαρντ Χριστόφορος Στεφανίδης ενώ επίσης και ο Νεβόν Βαν Οόυστρουμ δείχνει να προσαρμόζεται και παιχνίδι με το παιχνίδι να βρίσκει τον ρόλο του και να γίνεται όλο και καλύτερος.

Ο Αρκαδικός λοιπόν με την αύρα των νέων παιδιών που έρχονται και προστίθενται στο ρόστερ αρχίζει να αλλάζει ταχύτητα οι προπονήσεις να αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα και ταχύτητα και αυτό να βγαίνει έστω και σε ένα μικρό δείγμα και στο παρκέ στα φιλικά αυτά παιχνίδια.

Έχουμε γράψει και στο παρελθόν και θα το επαναλάβουμε για μία ακόμα φορά πως ο ΣΕΦΑ βρίσκεται στο σωστό μονοπάτι  και πως για να χτιστεί μια νέα ομάδα χρειάζεται χρόνος, σκληρή δουλειά και υπομονή.

Ο Αρκαδικός βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση και των επόμενων κινήσεων που θα ολοκληρώσουν το ρόστερ κάτι που αναμένεται να συμβεί το αμέσως επόμενο διάστημα με την ομάδα πλέον να μπαίνει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.