Α Αρκαδίας: Ο σχεδιασμός των ομάδων και οι μεταγραφές

Α Αρκαδίας: Ο σχεδιασμός των ομάδων και οι μεταγραφές

Ιούνιος 09, 2015 - 16:06
1 σχόλια

Μπορεί το πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας να αργεί να ξεκινήσει όμως αρκετές είναι οι ομάδες που έχουν αρχίσει τον προγραμματισμό τους ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Ο προγραμματισμός  των ομάδων την δεδομένη χρονική στιγμή έχει να κάνει με την τρόπο που θα κινηθούν τόσο για την μεταγραφική τους ενίσχυση και για το ποιες θέσεις υπάρχουν ανάγκες  και πρέπει να καλυφθούν όσο και για το ξεκαθάρισμα στα υπάρχον ρόστερ.

Ήδη πολλές ομάδες  εξετάζουν πιθανούς μεταγραφικούς στόχους αρχίζοντας τις πρώτες διερευνητικές επαφές με ποδοσφαιριστές με τις μεταγραφικές σειρήνες να αρχίζουν μέρα με την μέρα να ηχούν όλο και περισσότερο.  

Στην λογική ότι για να πετύχεις τους στόχους και τις προσδοκίες σου θα πρέπει να υπάρχει εξ αρχής ξεκάθαρο αγωνιστικό και όχι μόνο πλάνο  προπορεύονται αρκετές ομάδες της Α΄ Αρκαδίας   που θέλουν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Τέλος θεωρείται σίγουρο πως και αυτό το καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα  θερμό σχετικά με τα μεταγραφικά ζητήματα των ομάδων για ένα καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Το Πρωτάθλημα το παίρνει η δοξα φετος με παιχτες με πολλα πρωταθληματα στα ποδια τους για μεταγραφες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.