Άριστος ο Διαμαντόπουλος στη «Λεωφόρο»

Άριστος ο Διαμαντόπουλος στη «Λεωφόρο»

Αύγουστος 28, 2017 - 10:21
4 σχόλια

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος του Συνδέσμου Διαιτητών Αρκαδίας ήταν ο άρχων της αναμέτρησης της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Λεβαδειακό στο γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης στη ''Λεωφόρο Αλεξάνδρας''.

Ο Αρκάς ρέφερι πραγματοποίησε εξαιρετική διαιτησία στην ''λευκή'' ισοπαλία των πρασίνων με τους Βοιωτούς όντας κοντά σε όλες τις φάσεις με αποτελέσμα να δικαιώνεται απόλυτα με τις αποφάσεις που πήρε μέσα στο παιχνίδι.

Στις δυσκολότερες ίσως φάσεις που ήταν αυτή της δεύτερης κίτρινης κάρτας στον Ευαγγέλου και στο πέσιμο του Λουτσιάνο εντός περιοχής με τον Βραζιλιάνο να διαμαρτύρεται για πέναλτι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος είχε την σωστή απόφαση και για τις δύο περιπτώσεις.

Μάλιστα, ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος κέρδισε για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό τα εγκωμιαστικά σχόλια των ειδικών στις αναλύσεις του παιχνιδιού για την άριστη διαιτησία του δείχνοντας πως μπορεί να αποτελέσει μία από τις κορυφαίες Ελληνικές ''σφυρίχτρες'' στο μέλλον.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Ο @11.07 φαίνεται να είναι κρυπτοβάζελος. Ο κ.κ. Αλαφούζος όμως σκούζει-σκούζει πολύ, γιατί; ήθελε μήπως 5-6 πέναλτι για να κερδίσει ο ΠΑΟ; κ.κ. πρόεδρε φτιάξε ομάδα, μας έχεις πολλά χρόνια στο περίμενε!

@19.00 Ξέρεις τι είναι να περιμένεις τόσα χρόνια για κάτι και να μην γίνεται;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.