«Αρχοντικό» παρκάρισμα σε πεζόδρομο στην Τρίπολη

«Αρχοντικό» παρκάρισμα σε πεζόδρομο στην Τρίπολη

Ιούλιος 13, 2017 - 19:19
9 σχόλια

Νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης 13 Ιουλίου στο κέντρο της Τρίπολης. Σου λέει ο άλλος, πού να βγω καταλιακού τώρα; Πού να περπατάω δυο λεπτά παραπάνω; Ας παρκάρω το αυτοκίνητο στον πεζόδρομο αρχοντικά, κιόλας, με τη μούρη ωραιότατα έτοιμο για πόζα.

Το κακό έχει παραγίνει. Το πρωί της ίδιας ημέρας, όχι σε εκείνο το σημείο δίπλα στο Μαλλιαροπούλειο αλλά απέναντι, μετρούσες ίσα με δέκα αυτοκίνητα παρκαρισμένα πάνω στον πεζόδρομο. Πάντως, το μεσημέρι της Πέμπτης η Τροχαία μοίρασε κλήσεις στα διπλοπαρκαρισμένα της πλατείας Κολοκοτρώνη.

Αλλά, όπως έχουμε γράψει δεκάδες φορές, ούτε με φόβητρα ούτε με πρόστιμα μπορεί να σε αναγκάσει κάποιος να αγαπήσεις και να σεβαστείς την πόλη σου και τους συνδημότες σου.
 

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι της κυρίας που είναι φιλόζωος και φωνάζει στους πάντες για τους νόμους που ισχύουν για τα αδέσποτα Αλλά έτσι είναι τηρούμε τους νόμους που μας ´συμφερουν´ Κρίμα κυρία μου που δε βρέθηκε ένας να σας φέρει την αστυνομία όπως απειλείτε εσείς συνεχώς ανθρώπους στη πλατεία πέτρινου.

ρε εδω μιλαμε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ περνανε του κοσμου τα μηχανακια και τα αμαξια ΠΑΝΩ στη πλατεια πετρινου,τι να λεμε τωρα,ερχεται το καθε γιδι ,παρκαρει τη μηχανη του εξω απο τα καφε ,και παει να πιει καφε,η να τον παρει και να φυγει και η αστυνομια στη κοσμαρα της,προτεινω να κανουν παρκινγκ για μηχανες τα καφε ωστε να πηγαινουν να απολαμβανουν το καφε τους χωρις να κατεβαινουν απο τα αλογα................εεεεεεε απο τις μηχανες ηθελα να πω τα ζωα !!!!!!!!!!!!!!!!

Μια βόλτα σε όλους τους πεζόδρομους, θα δείτε παρόμοιες εικόνες. Που είναι η αστυνομία? ή μήπως δεν είναι της αρμοδιότητάς της?

ΘΕΛΩ παρκινγκ για μηχανάκια ΤΩΡΑ, τι κάνει ο δήμος για αυτό, ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?????????????;;;;;;;;;;;. Γιατί αν το παρκάρεις σε θέση που παρκάρουν αυτοκίνητα σίγουρα θα το μετακίνηση κάποιος οδηγός να βάλει το αυτοκίνητο του, (ΠΡΟΣ 14/07/2017 - 00:50) αν το παρκάρεις ΠΑΝΩ στην πλατεία πέτρινου είσαι γίδι (κατά τον 14/07/2017 - 00:50) . ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΓΡΑΦΕΙ.

@08:06 Παρκινγκ για μηχανάκια έχει στο πλάι του κτιρίου της περιφέρειας. ΟΜΩΣ εκεί παρκάρουν συνέχεια αυτοκίνητα και δεν κόβονται κλήσεις. (Υπάρχει σήμανση με την λέξη ΜΟΤΟ σε όλες τις θέσεις εκείνου του σημείου)

αδερφε 8.06 ειμαι αυτος που εγραψα για γιδια,και εγω εχω μηχανη ,αλλα ΠΟΤΕ δεν την εχω παρκαρει πανω στη πλατεια για να παω να παρω η να πιω καφε,δεν εχεις δει παρκαρισμενα ΜΠΡΟΣΤΑ ακριβως απο barak-vivo κλπ? δε μιλαω για τις μηχανες ΠΙΣΩ απο μαλλιαροπουλιο,που για μενα ειναι ΛΑΘΟΣ πανω στη πλατεια,και στο ερωτημα σου ΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ και ΜΟΝΟ γιαμηχανες ,και οι μηχανες πληρωνουν τελη,οχι μονο τα αμαξια ,και θελουν το χωρο τους να παρκαρουν ,αυτη ειναι η θεση μου,επιζω να σε καλυψα στο τι θελω να πω.

- 08:49 ΘΕΛΩ παρκινγκ για μηχανάκια ΤΩΡΑ στο κέντρο της πόλης μας γιατί δεν εχω (γιατί μου "κλεβουν" τις θεσεις τα αυτοκινητα...... ) 9:38.ΟΚ, αδερφε για barak-vivo κλπ. ΘΕΛΩ παρκινγκ για μηχανάκια ΤΩΡΑ

Δε πιστεύω στις ρυθμίσεις στάθμευσης να συμπεριλαμβάνεται ο ελαιώνας της Δημητρακοπούλου με την προστατευόμενη ποικιλία Harley Davidson

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.