«Αρχίζει το ματς»

«Αρχίζει το ματς»

Αύγουστος 19, 2017 - 10:04
2 σχόλια

«Αρχίζει το ματς, αδειάσαν οι δρόμοι η ώρα ζυγώνει αρχίζει το ματς. Αρχίζει το ματς, ερήμωσε η πόλη τρεχάτε και αρχίζει το ματς. Πω πω γουστάρω να βλέπω κασκόλ, να βλέπω σημαίες να μπαίνουν γκολ…»

«Αρχίζει το ματς» λοιπόν μας τραγούδησε ο αξέχαστος Λουκιανός Κηλαηδόνης κάπου στα τέλη της δεκαετίας του 70’ και με το εν λόγο κομμάτι να γίνεται από τότε ύμνος για τους ποδοσφαιρόφιλους όλης της χώρας.

Το πρωτάθλημα της Super League αρχίζει και πλέον τα Σαββατοκύριακα αποκτούν άλλο χρώμα για το ποδοσφαιρικό κοινό.  Το γήπεδο, η αγωνία του παιχνιδιού, η λαχτάρα της αναμέτρησης, το πάθος, η αγάπη για την ομάδα, η εμψύχωση για την νίκη γίνονται και πάλι ένα.

Ναι το πρωτάθλημα μας δεν είναι ούτε σαν το Ιταλικό, ούτε σαν το Γερμανικό το Αγγλικό η το Ισπανικό. Ναι τα προβλήματα στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου πολλά και φορές σε κάνουν να απορείς. Ναι υστερούμε και σε θέαμα και σε ποιότητα αλλά και σε οργάνωση. Ωστόσο είναι το δικό μας πρωτάθλημα με τα καλά και τα στραβά του και ασφαλώς είναι η αγάπη που έχει ο καθένας από εμάς στην ομάδα που υποστηρίζει και κάθε φορά την βλέπει να αγωνίζεται νιώθει την καρδιά του να χτυπά δυνατά.

Για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά η Αρκαδία και η Πελοπόννησος βλέπει στο πρόσωπο του Αστέρα Τρίπολης τον άξιο εκπρόσωπο στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου να δίνει το παρών.

Η αρκαδική ομάδα είναι έτοιμη να ξεκινήσει έναν ακόμα «μαραθώνιο» στην Super League με στόχο να μπορέσει να επιστρέψει εκεί όπου πραγματικά της αξίζει με βάση τις προδιαγραφές και την δουλειά που γίνεται στον σύλλογο.

Η αρχή από την Τρίπολη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο (19/8, 19:15)με τους κιτρινομπλέ να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη σε πρεμιέρα στην Αρκαδική πρωτεύουσα και την πρώτη τους νίκη στην σεζόν για να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο νέο πρωτάθλημα ανεβάζοντας την ψυχολογία τους και την αυτοπεποίθηση τους για την συνέχεια.

Ο Αστέρας αρχίζει το νέο του ταξίδι. Μαζί του σε ρόλο συνεπιβάτη θέλει να έχει τους φιλάθλους του και την νέα αγωνιστική σεζόν. Τους έχει ανάγκη σε αυτό το νέο ξεκίνημα που κάνει και χρειάζεται την στήριξη και την συμπαράσταση τους σε όλη την χρονιά.

Τέλος, θα αποφύγω τις κλασικές ευχές του τύπου να δούμε καλό ποδόσφαιρο, να δούμε θέαμα και τέτοια. Θα πω να το απολαύσουμε και επιτέλους να νιώσουμε ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι τίποτα άλλο από ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Ας το απολαύσουμε χωρίς ακρότητες και βία.

Αντώνης Χρονάκης

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

αρχιζει το ματς,ελα ακουω προτασεις σε ποιο καφε να παω να το δω το ματσακιον ,για γηπεδο μονο μη μου πειτε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.