Αρχιδιαπλοκή και δικαστήρια

Αρχιδιαπλοκή και δικαστήρια

Αύγουστος 27, 2014 - 13:57
4 σχόλια

Καλά μου φιλαράκια γεια σας! Είμαι και πάλι εδώ μετά από μέρες απουσίας. Το ξέρω σας έλειψα αλλά κι εγώ λίγο ξεκούραση την είχα ανάγκη! Τόσο τρέξιμο, τόσες εξελίξεις κουράστηκα κι εγώ το φάντασμα. Δεν πήγα πολύ μακριά όμως γιατί δεν ήθελα να χάσω τα γεγονότα και τις εξελίξεις γιατί θα με πείτε ανενημέρωτο και δεν το θέλω φίλοι μου.

Πάντως με το που γύρισα βγήκε η απόφαση. Και ναι! η Τρίπολη έχει δήμαρχο… όχι ότι πριν δεν είχε, αλλά τώρα και με τη βούλα που λένε. Ααααχχχ ο Γιαννάκης τζάμπα ήλπιζε του τη βγήκε στη γωνία ο Δημητράκης. Η ελπίδα πάντως πεθαίνει τελευταία και από ότι λένε ο Γιαννάκης θα το… φτάσει μακριά το θέμα. Δεν το δέχεται με τίποτα, θα τα εξαντλήσει όλα τα μέσα. Αλλά κι ο Δημητράκης έβγαλε ορκωμοσία πριν βγει η απόφαση;; μήπως τελικά το αποτέλεσμα το ήξεραν καιρό αλλά περίμεναν να επιστρέψουν όλοι από τις διακοπές τους;; Εεε;;; Κι ο Δημητράκης όμως συνεχίζει το χαβά του, αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά...

Πολύ κουραστικός χειμώνας και πολύ περισσότερο κουραστικό καλοκαίρι... Διαπλοκές, ίντριγκες, διακστήρια... Το άλλο που μίλησε η αρχιδιαπλοκή για διαπλοκή;; Ας γελάσω... χαχαχα Πόσα πήρε για την προβολή του πολιτιστικού καλοκαιριού;;

Τι να πω, πολύ με κούρασε αυτή η ιστορία κι όχι τίποτα άλλο δεν πρόλαβα να ραφτώ και για τον όρκο. Πώς θα πάω έτσι;; Θα μου πείτε δε φαίνομαι σα φάντασμα που είμαι αλλά όπως και να το κάνεις ορκωμοσία είναι αυτή, συγκινήσεις θα έχει, επίσημα πρόσωπα, νέους τοπικούς άρχοντες, νέοι γραμματείς… κάτι θα κάνω όμως και θα τη βρω τη λύση, ένα κοστουμάκι θα το ξεθάψω.

Όλοι έχουν ξεθάψει τα κοστουμάκια τους τον τελευταίο καιρό. Στην τρίχα ντυμένοι είτε σε πανηγύρια είτε σε εκδηλώσεις το λαμέ πάει σύννεφο. Και καλά στις εκδηλώσεις και στα εγκαίνια αλλά και στα πανηγύρια πού πάτε με τα λαμέ σας;;; Τόση σκόνη δεν τα λυπάστε τα ρουχαλάκια σας, αλλά οι πολιτικοί έτσι είναι πρέπει να ξεχωρίζουν…

Και αφού σας είπα για το δημαρχιλίκι που επιτέλους ξεμπερδέψαμε και με αυτό, να σας πω και τα νέα από τα πανηγύρια, τις γιορτές, τα ανταμώματα. Γιατί εγώ μπορεί να έλειψα αλλά τα φαντασματάκια μου ήταν παντού.

Πάει και το πανηγύρι της Τεγέας τελείωσε, και όπως φαίνεται θα το… τελειώσουν μια και καλή. Έψαχναν να δουν κόσμο τα φαντασματάκια τίποτα. Κόσμος πουθενά! Άδειο πανηγύρι με πολλούς… ρομα να περιτριγυρίζουν και η παλιά δόξα του πανηγυριού να έχει χαθεί. Πιο πολλές φορές πήγε το ΙΚΑ και το υγειονομικό για ελέγχους παρά οι επισκέπτες. Ναι όπως σας τα λέω, τους ξέκαναν με τους ελέγχους. Αλλά δε φταίνε αυτοί οι καταγγέλοντες φταίνε ή μάλλον η καταγγέλουσα. Από ότι έμαθα μία …κυρία έπαιρνε συνεχώς και έκανε καταγγελίες, μάλλον κάποιο συμφέρον θα είχε.

Καταγγελία στην καταγγελία έπεσε και το πρόστιμο! Εεε μία δύο τρεις την τέταρτη τον βρήκαν τον παράνομο. Εν τω μεταξύ και να θέλουν να κρυφτούν οι ελεγκτές δε γίνεται. Πού πάτε ρε παιδιά σινιαρισμένοι με τους φακέλους παραμάσχαλα και δε θέλετε να γίνετε αντιληπτοί;;;

Πήγαν που λέτε τα φαντασματάκια μου να ξαποστάσουν και να πιουν μια πορτοκαλάδα κι εκεί που κάθονταν σταματάει η μουσική. Τι γίνεται αναρωτήθηκαν;;; Να χάλασε το cd player, να αλλάζουν cd ή να κόλλησε;;; Τίποτα από αυτά όμως. Ένας αιρετός είχε συνάντηση με τους ομοπαραταξιακούς του και τον ενοχλούσε το άσμα. Ήθελε λέει να μιλήσει σοβαρά και δεν μπορούσε να ακούει τα τραγουδάκια…. Άκουσον άκουσον, φίλοι μου!!!!!! Δεν είχε αίθουσα συνεδριάσεων ο κύριος να μιλήσει, στο πανηγύρι ήθελε και τον ενοχλούσε και η μουσική;;

Αφήστε δε που οι επισκέπτες έκαναν και παράπονα γιατί σταμάτησε η μουσική. Τι να τους πεις ότι οι αιρετοί ήρθαν στο πανηγύρι να μιλήσουν για σοβαρά θέματα;;; Θα γελούσαν και οι πέτρες μαζί τους.

Πολύ γέλιο όμως ρίχνω και με την κατάσταση στην πόλη. Σεπτέμβρης φτάνει το Συνέδριο τελείωσε κι όμως οι αφίσες ακόμα το… διαφημίζουν! Μα καλά ένα μήνα μετά κι ακόμα να τις μαζέψουν;;;

Εν τω μεταξύ φέσι έριξαν οι απόδημοι φίλοι μου στο συνέδριο. Τα φαντασματάκια μου είπαν ότι έγινε καβγάς για χρήματα που χρωστούσαν σε μαγαζί όπου έφαγαν, ήπιαν και χόρεψαν. Ναι αμέ, πήγαν, έφαγαν, διασκέδασαν κι όταν ήρθε η ώρα της πληρωμής έκαναν τον κινέζο! Απλήρωτοι έμειναν οι σερβιτόροι… Ντροπή!

Και τα ανταμώματα καλά κρατούν κι όπως σας έχω ξαναπεί ενώνουν κόσμο. Παλιοί γνώριμοι, παλιοί φίλοι αλλά και… άσπονδοι εχθροί ανταμώνουν και κάθονται και δίπλα δίπλα. Είτε από επιλογή είτε αναγκαστικά συντρώνε και συνπίνουν, κι αν το φέρει και η ώρα ρίχνουν κι έναν χορό αγκαζέ στο τσακιρ κέφι.

Τέλος θα ήθελα να σας προετοιμάσω ότι την Παρασκευή θα εκπλαγείτε! Ναι ναι μία kinder έκπληξη έρχεται από την Περιφέρεια. Δε θα σας πω όμως για να έχετε αγωνία.

 

ΥΓ: Μην αγχωθείτε φίλοι μου αν με χάσετε για καιρό πάλι, θα είμαι κάπου αλλού. Μην ακούσετε ό,τι κι αν σας πουν απλά θα αλλάξω στέκι.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία σας το λέω θα πάμε σε εκλογές και Δήμαρχος θα βγει ο Σμυρνιωτης αφού το δικαστήριο δεν δέχτηκε τα λογικά επιχειρήματα θα στείλει την ένσταση στο ανώτατο δικαστήριο που είμαι σίγουρος ότι θα πει ξανά εκλογές αυτό σε δυο μήνες βέβαια αφήστε το Παυλής να χαρεί όσο προλάβει!!!! Γιάννη μπορείς!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

για μιλα ρε κασπερ ποιος πηρε και ποσα πηρε για το πολιτιστικο καλοκαιρι; ανεκαθεν εδιναν λεφτα στα μμε με εμμεσους τροπους με αντάλλαγμα την προβολη

Γιατί δε μας λένε μερικοί πόσα χρήματα έχουν πάρει κάποια άλλα portal και blog Που λασπολογούν συνέχεια? Tουλάχιστον αυτό το portal προάγει πολιτισμό. Τα υπόλοιπα προάγουν λάσπη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.