Αποστόλης Στρέμπας στην πιο «hot» ποδοσφαιρική χρονιά της καριέρας του

Αποστόλης Στρέμπας στην πιο «hot» ποδοσφαιρική χρονιά της καριέρας του

Φεβρουάριος 21, 2024 - 11:02
2 σχόλια

Ο Αποστόλης Στρέμπας έχει σκοράρει στα 14 από τα δεκαπέντε παιχνίδια πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας, είναι πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με 19 γκολ σε 15 αγωνιστικές, έχει κάνει τρία χατ τρικ στην σεζόν και είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναρκαδικού.

Όχι δεν κρίνεται η ποδοσφαιρική διαδρομή του Αποστόλη από την εφετινή σεζόν ούτε γινόμαστε σοφότεροι γράφοντας σας για την ποιότητα, την αξία και τις αρετές του μέσα στο γήπεδο απλά αυτά που κάνει φέτος και μάλιστα σε μια νέα θέση για αυτόν είναι εξωπραγματικά.

Σπουδαίες χρονιές σε διάρκεια και σε υψηλή ποδοσφαιρική ποιότητα έχει κάνει ο Αποστόλης Στρέμπας και στη Γ’ Εθνική και αυτό δεν είναι απλά ένα credit αλλά μια συνθήκη με την δική της αξία και σημασία που προφανώς ξεπερνά να όρια του νομού μας και του πρωταθλήματος μας.

Ο Δαραίος άσος φέτος κλήθηκε να φορέσει την φανέλα με το νούμερο «9» να φύγει από τον κεντρικό άξονα και να γίνει ο φορ της ομάδας του και όχι μόνο βγάζει εις πέρας την αποστολή του αυτή αλλά είναι ο πρώτος σκόρερ του Παναρκαδικού, ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με τους αριθμούς του να σπάνε τα κοντέρ.

19 γκολ σε 15 αγωνιστικές είναι πολλά, είναι πάρα πολλά πόσο μάλλον όταν ο δρόμος ακόμα είναι μακρύς και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει που θα σταματήσει με τον ίδιο να οδεύει σε ποσοστό γκολ πρώτου σκόρερ άλλων εποχών για τον νομό μας.

Πέρσι ο Παναγιώτης Ράλλιος του Πανθυρεατικού αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας με 20 γκολ με τον Αποστόλη Στρέμπα να έχει 19 σε 15 αγωνιστικές και ενώ ακόμα απομένουν ως το φινάλε ακόμα εφτά αγωνιστικές.

Σε όλα αυτά δεν πρέπει να αφήσουμε έξω τον Σπύρο Λαγό και εδώ καλούμαστε και οφείλουμε να κάνουμε ειδική αναφορά με τον νεαρό προπονητή των πράσινων να χτίζει πάνω στον Αποστόλη Στρέμπα κομμάτια του επιθετικού παιχνιδιού της ομάδας δίνοντας και δημιουργώντας και τον παίχτη του αυτόν τον ρόλο βασισμένο στα χαρακτηριστικά του.

Ο Σπύρος Λαγός έχει μεγάλο μερίδιο τόσο στην συνολική ποδοσφαιρική εικόνα που παρουσιάζει στο γήπεδο ο Παναρκαδικός όσο φυσικά και στο γεγονός πως ο Αποστόλης Στρέμπας φέτος έγινε «9αρι».

Και έχοντας υπόψη μας όλα αυτά κλείνουμε με την ατάκα… «Τι άλλο δηλαδή να κάνει ο Αποστόλης ; Σπαθιά να καταπιεί ;».

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Ο καλογιαννιδης να τα βλέπει αυτά που τον έβαζε στόπερ και εκανε μάγκες τους λεωνιδιωτες πέρυσι. Ξεκίνησε το ντέρμπι που θα έκρινε πρωταθλητή και μου είχε τον στρεμπα πάγκο

Χιλιοι ανθρωποι στο γηπεδο και ολοι με την ιδια απορια γιατι δε ξεκινησε βασικος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.