Απόλυτα επιτυχημένο το πρώτο προσκοπικό μουσικό φεστιβάλ (photos+video)

Απόλυτα επιτυχημένο το πρώτο προσκοπικό μουσικό φεστιβάλ (photos+video)

Ιούνιος 07, 2015 - 10:33
0 σχόλια

3ο Σύστημα Προσκόπων Τρίπολης

Με αφορμή την Εορτή των Αγίων Πάντων και τη λήξη της Προσκοπικής περιόδου, το 3ο Σύστημα Προσκόπων Τρίπολης, διοργάνωσε το Σάββατο 6 Ιουνίου  το πρώτο Προσκοπικό Μουσικό Φεστιβάλ Τρίπολης το οποίο και πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του μαγευτικού εξωκκλησιού του Αγίου Ευθυμίου.

Εφέτος για πρώτη φορά, η καθιερωμένη εκδήλωση των Προσκόπων της Τρίπολης, άλλαξε ύφος και χρώμα, με μουσική πανδαισία jazz, rock και έντεχνων ακουσμάτων, από 3 διαφορετικές μουσικές μπάντες. Οι σύλλογοι, φυσικά, ήταν εκεί.

Οι πρόσκοποι ευχαρίστησαν θερμά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα της, καθώς και τους χορηγούς τους. 

Πολύς ήταν ο κόσμος που κατέφθανε συνεχώς στο φεστιβάλ, αποδεικνύοντας ότι ο κόσμος στηρίζει τις αξιέπαινες πολιτιστικές διοργανώσεις. Η μεγάλη προσέλευση κόσμου έδειξε ότι το προσκοπικό γλέντι σαφώς θα έχει και συνέχεια.

Video: 

ArcadiaPortal.gr 1ο Προσκοπικό μουσικό Φεστιβάλ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.