Περπατώντας στα μονοπάτια του Αρχαίου Ορχομενού (photos+video)

Περπατώντας στα μονοπάτια του Αρχαίου Ορχομενού (photos+video)

Ιούνιος 07, 2015 - 10:18
1 σχόλια

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης, το Σύλλογο Αρκάδων Ορειβατών και Οικολόγων, το Σύλλογο Εκδρομέων Τρίπολης και το Φιλοτεχνικό Όμιλο Τρίπολης διοργάνωσαν μία διαφορετική εκδήλωση στον αρχαιολογικό χώρο του Ορχομενού, με τίτλο "Στα μονοπάτια του Αρκαδικού Ορχομενού" το απόγευμα του Σαββάτου 6 Ιουνίου.

Ο Ορχομενός είναι ο πρώτος οργανωμένος αρχαιολογικός χώρος της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας που άνοιξε τις πύλες του για το κοινό μετά την ανάδειξή του μέσω ΕΣΠΑ. Στόχος της εκδήλωσης ήταν η γνωριμία του κοινού με το χώρο και η ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών με τους τέσσερις συνεργαζόμενους φορείς για την υποστήριξη της εύρυθμης λειτουργίας του χώρου.

Η εκδήλωση περιλάμβανε ξενάγηση στο χώρο από την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας κα Άννα Καραπαναγιώτου και τον αρχαιολόγο κ. Φριτζήλα.

Ο χώρος θα είναι ανοιχτός καθημερινά πλέον για να τον επισκέπτεται ο κόσμος και να δει από κοντά αλλά και να περπατήσει τα μονοπάτια του Ορχομενού.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Στα μονοπάτια του αρκαδικού Ορχομενού


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Στις φωτογραφίσεις πρώτος ο Παυλής. Δεν δίνει όμως φράγκο για τον Αρχαίο Ορχομενό όπως έχει δηλώσει. Υποκριτής.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.