Απόλλωνας Τυρού - Αχιλλέας 0-2 (pics,vid)

Απόλλωνας Τυρού - Αχιλλέας 0-2 (pics,vid)

Μάρτιος 05, 2023 - 20:57
7 σχόλια

Ο Αχιλλέας πήρε σπουδαία νίκη και μάλιστα που τον φέρνει ακόμα πιο κοντά στην παραμονή τους στην κατηγορία μέσα στον Τυρό επικρατώντας του Απόλλωνα με σκορ 0-2 για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Η ομάδα του Παραλίου Άστρους με σκόρερ της από το πρώτο ημίχρονο τους Γασπαράκη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και τον Μπουμπάρη έφυγε νικήτρια από τον Τυρό με 0-2 και ουσιστικά έκανε άλμα προς τον μεγάλο στόχο που έχει ερχόμενη ακόμα πιο κοντά στην παραμονή στην κατηγορία.

Να σημειωθεί ότι ο Αχιλλέας Παραλίου Άστρους αφιερώνει την νίκη του αυτή στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Χρήστο Τζούρτζι.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από την αναμέτρηση του Απόλλωνα Τυρού με τον Αχιλλέα καθώς και πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον φακό του Nigel Copage.

Απόλλωνας Τυρού: Κωνσταντάς Τ., Μπουρνάκης, Σπηλιώπουλος, Μαστοράκης, Κωνσταντάς Α., Λυτρίβης, Χείλαρης, Μπακάλης, Κορολόγος, Ζαχαρόπουλος, Κωσνταντάς Γ.

Αχιλλέας: Σούρσος, Σκαρπέλος, Ευείδης, Χουτόπουλος, Κάτσι, Μπαλάσης, Μπουμπάρης, Σαμαρτζής, Τσότσος, Γασπαράκης, Χουτόπουλος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Απόλλωνας Τυρού - Αχιλλέας 0-2


7 Σχόλια

Τα χρέη τα περσινά τα ξεχάσατε. κύριε λαλουυυυ μπράβο......

Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε τις εντος έδρας φάπες του ουραγού της βαθμολογίας και τους αγώνες του Λεωνιδίου τους αγνοείτε επιδεικτικά. Έλεος!

Τι είπες τώρα;; Κάμερα τρίποδο και έναν άνθρωπο βάλτε εκεί στην κερκίδα. Μην τα περιμένετε όλα έτοιμα. Χωρίς κέρδος μερικοί τρέχουν μην τα περιμένετε όλα έτοιμα.

Tsakonas τώρα που πήρατε τον γιο του Σαράντη για να επωφεληθείτε από την τσέπη του Σαράντη πείτε του να σας φέρει τον Σπιλμπεργκ. Κάτι πλάνα ΝΑ μετά συγχωρήσεως

Ο ευγενικότατος κος Nigel… ένας άνθρωπος πρότυπο στον Τυρό. Ως παραλιώτες, στο γήπεδο εχθές, γνωρίσαμε από κοντά έναν άνθρωπο απλό, σεμνό και επαγγελματία που στο ημίχρονο κατέβηκε ο ίδιος να μας ρωτήσει τα ονόματα των σκόρερ. Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία κε Copage.

Σιγά δεν ήρθε να τραβήξει την Μπαρτσελονα και κάτι έγινε.. δεν φτάνει που υπάρχουν και αυτοί και έχουμε και κάνα γκολ και βλέπουμε. Θα φυγει από τον τόπο του να τρέχει δεξιά και αριστερά

Τώρα που πήραμε τον Σαράντη, θα πάρουμε και τον Τυρό για να, περνάμε την ώρα μας με γέλιο. Καλό Β τοπικό. Να πάτε να παρακαλάτε να γίνει μια κατηγορία του χρόνου, γιατί με τα μυαλά που έχετε, δεν θα ανέβετε ούτε σε 10 χρόνια..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.