Αποκλειστικό: Ο άνθρωπος που βρήκε τον δολοφονημένο επιχειρηματία (video)

Αποκλειστικό: Ο άνθρωπος που βρήκε τον δολοφονημένο επιχειρηματία (video)

Οκτώβριος 26, 2014 - 21:26
16 σχόλια

Στην κάμερα του Arcadia Portal μίλησε ο κάτοικος που είδε πρώτος το πτώμα του άτυχου επιχειρηματία και ειδοποίησε την αστυνομία. Όπως είπε ανεβαίνοντας την Ουάσιγκτον για να πάει στο κατάστημά του στην πλατεία Βαλτετσίου είδε πεσμένο στο οδόστρωμα ένα πτώμα. Ο μάρτυρας σάστισε και πήρε αμέσως την αστυνομία.

Αφού την ειδοποίησε και η αστυνομία έφτασε στο σημείο πήγε και ο ίδιος κοντά να δει τι ακριβώς έχει γίνει. Όταν αντίκρισε το πρόσωπο του επιχειρηματία ταράχτηκε με τα αίματα αλλά και τον ίδιο τον επιχειρηματία, που είναι ένα αρκετά γνώριμο πρόσωπο της Τρίπολης.

Ήταν αγνώριστoς από τα χτυπήματα

Ο ίδιος δήλωσε συγκλονισμένος με το συμβάν. Ένα συμβάν που έχει ταράξει την Τρίπολη καθώς έγινε μία δολοφονία με τέτοιο τρόπο απογευματινή ώρα στο κέντρο της πόλης. Βέβαια και ο άτυχος επιχειρηματίας, όπως είπε και ο άνθρωπος που τον βρήκε, όντας ένα γνωστό πρόσωπο της πόλης έχει συγκλονίσει με τον τρόπο που βρήκε το θάνατο.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ο άνθρωπος που βρήκε τον δολοφονημένο επιχειρηματία


16 Σχόλια

*** Συλλυπητήρια κ δυναμη στην οικογένεια του. Κρίμα για την πολη μας που χαθηκε η ανθρωπια κ το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο

Προς τον xxxxx (χωρίς επαλήθευση) στις Κυρ, 26/10/2014 - 21:43 - επικοινωνείστε μαζί μας αν γνωρίζετε κάτι. *** ArcadiaPortal.gr ***

Μην στέλνετε ανώνυμα μηνύματα. Αν είστε σίγουρος για αυτό που λέτε πρέπει να τα πείτε επώνυμα. Δεν δημοσιεύουμε φήμες από σχόλια. *** ArcadiaPortal.gr ***

Πόσοι συνάδελφοί του (επιχειρηματίες της ΝΥΧΤΑΣ) θα κλείσουν τα μαγαζιά τους απόψε ή αύριο;

προς APOTROPEA SXOLIA,να κλεισουν για ποιο λογο; για συμπαρασταση; συναδελφικη αλληλεγγυη;

Ξερω στο πεζοδρομο το ντεσεο εμεινε κλειστο και πολλα ειχαν χαμηλωμενη μουσικη.Συλληπητηρια στην οικογενεια του και κριμα το παιδακι που αφηνει πισω του

το DESEO μπορει να έμεινε κλειστο γιατι δεν είχε "ελληνικη βραδιά"....

Όταν βλέπουμε έναν άνθρωπο πεσμένο στον δρόμο, το πρώτο που κάνουμε είναι να πάμε να δούμε μήπως χρειάζεται κάποια βοήθεια και ανάλογα με αυτό που θα δούμε πράττουμε. Πάντως, σε κάθε περίπτωση μαζί με την αστυνομία καλούμε και ασθενοφόρο για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος για την ζωή του. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και σύντομα να βρεθεί/ουν ο/οι δράστης/ες. Άν κάποιος γνωρίζει κάτι μπορεί να το καταθέσει στην αστυνομία έστω και ανώνυμα, η οποία σίγουρα και το διερευνήσει.

Προς anonimi, να κλείσουν τη μουσική-έστω- για να αποδείξουν το αυτονόητο. Ότι σέβονται έναν νεκρό και τους συγγενείς του- ό,τι διαφορά κι αν έχουν μαζί του, όσο εχθροί κι αν είναι. Να αποδείξουν ότι δεν έχουν φτάσει στο έσχατο επίπεδο ανηθικότητας και αλητείας. Αλλά απ'αυτούς που δε σέβονται ούτε το νόμο ούτε την κοινωνία , τι να περιμένεις? Αυτό είναι το ήθος τους, αυτή είναι η τσίπα τους.

Για μας περισυλλογή και σιωπή..... Για τον Θοδωρή μια προσευχή ή έστω ένα κεράκι για την ψυχή του!!!! Θεός συγχωρέστον!!!!

Καλό σου ταξίδι διαβολάκο, όταν είμασταν μικροί πρίν από 30 χρόνια περίπου κάναμε πολύ παρέα, μετά όμως χώρισαν οι δρόμοι μας. Θα σε θυμάμαι. Στην επιχειρησή του από όσο γνωρίζω ήταν νόμιμος και για αυτό πήγαινε κόντρα σε πολλούς γιατί τον επνιγε το δίκιο. Εύχομαι η αστυνομία να βρεί τους πραγματικούς ενόχους και να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει.

Συμφωνω οτι υπαρχει ελλειψη ανθρωπιας σε πολλα φαινομενα που εξελισσονται συνεχως αλλα οχι στο συγκεκριμενο. Δεν φαινεται η κατανοηση και η συμπονια αυτων των επιχειρηματιων αν κλεισουν τα καταστηματα τους. Κριμα και συλληπητηρια στην οικογενεια .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.