Από την Βέροια στα… play off

Από την Βέροια στα… play off

Απρίλιος 20, 2015 - 10:40
0 σχόλια

Η 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League ολοκληρώνεται το απόγευμα της Δευτέρας (20/4, 19:30) με τον Αστέρα Τρίπολης να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Βέροια σε ένα παιχνίδι με έντονο ενδιαφέρον με φόντο ασφαλώς τα play off.

Με βάση τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής δίνουν την ευκαιρία στην αρκαδική ομάδα αν φύγει από την πρωτεύουσα της Ημαθίας με το τρίποντο της νίκης να πάρει βαθμό ενόψει των play off του πρωταθλήματος πράγμα που φυσικά αποτελεί ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο και πάθος στην ομάδα.

Ο Αστέρας θα παραταχθεί χωρίς το βαρύ πυροβολικό του και πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος της Super League Χερόνιμο Μπαράλες ενώ στην Τρίπολη έμεινα συνεχίζοντας την θεραπεία τους οι Ντορίν Γκόιαν και Φερνάντο Αλόκο.

Από την άλλη η Βέροια η οποία και αυτή καίγεται για βαθμούς αφού με τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα έχει μπλέξει σε σενάρια που αφορούν τον  υποβιβασμό θα υποδεχθεί τον Αστέρα με νέο προπονητή με τον Στέφανο Γαϊτάνο να επιστρέφει στον πάγκο της ‘’Βασίλισσας του Βορρά’’ από την οποία θα απουσιάσουν οι Ραούλ Μπράβο και Μπαργκάν.

Παρά τις απουσίες που έχει ο Αστέρας Τρίπολης η ψυχολογία των ‘’κιτρινομπλέ’’ είναι στα ύψη  με την ομάδα του Στάικου Βεργέτη να θέλει να κάνει ένα ακόμα βήμα για τα play off και να πάρει τους πρώτους του βαθμούς με στόχο το καλύτερο πλασάρισμα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.