Από Τετάρτη ξεκινά η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα με τη Μάιντς

Από Τετάρτη ξεκινά η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα με τη Μάιντς

Αύγουστος 04, 2014 - 16:52
11 σχόλια

Λόγω αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων από τους φιλάθλους για τον αγώνα του Αστέρα με την Μάιντς την προσεχή Πέμπτη (21.15), θα λειτουργήσει το εκδοτήριο της Θύρας 2 και την Τετάρτη 6 Αυγούστου από τις 11.00 π.μ. έως τις 7.00 μ.μ.

Δείτε το προηγούμενο άρθρο για λεπτομέρεις σχετικά με τα σημεία.

Ειδήσεις: 

11 Σχόλια

Αναλυτικά: «Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι ΑΥΡΙΟ (Τρίτη) ξεκινάει από τις 12.00 μέχρι τις 20.00 η πώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Πέμπτης με την ΦΚ Σαράγεβο. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 2 και Θύρα 4, 15 ευρώ και παιδικό 5 ευρώ. Θύρα 3, 30 ευρώ. Θύρα 7, 10 ευρώ και το παιδικό 5 ευρώ. Απαραίτητη είναι η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας. Ταυτοχρόνως συνεχίζεται και η διάθεση των νέων καρτών διαρκείας. Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων βρίσκεται δίπλα στη Θύρα 2 του γηπέδου Περιστερίου». Διάβασε περισσότερα στο: Την Τρίτη (5/8) τα εισιτήρια για το Ατρόμητος-Σαράγεβο | gazzetta.gr Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ 20 ΕΥΡΩ .ΕΙΜΑΣΤΕ 3 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ 60 ΕΥΡΩ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΤΕΡΑΡΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ 10 ΕΥΡΩ. ΚΑΝΕΙΣ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΝΟΒΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΥΤΟ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΤΕΡΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ 20 ΕΥΡΩ.

Του Ατρόμητου τα εισιτήρια έχουν 10, 15 και 30 ευρώ και του Αστέρα 20 ευρώ όλα. Επιπλέον ο Ατρόμητος παίζει με την ανύπαρκτη Σαράγεβο ενώ ο Αστέρας με την Γερμανική Μάιντζ. Υπάρχει μια διαφορά... Επίσης αν το πρόβλημα σας για να έρθετε τρεις κοπέλες από Αθήνα είναι 30 ή 15 ευρώ στο ΣΥΝΟΛΟ, τότε άστο καλύτερα. Έχω διαρκείας για 5η χρονιά. Δεν νομίζω ότι αξίζει η γκρίνια για 5 ευρώ παραπάνω.

Βασικά μπορείς να αγοράσεις με 100€ διαρκείας, αν δεν κάνω λάθος και με δόσεις, και να βλέπεις τα παιχνίδια όλης της χρονιάς με 4-5€/αγώνα. Οπότε όλα τα υπόλοιπα είναι για να κλαιγόμαστε...

Άντε ρε πλύνε κανα πιάτο που θες και μπάλα ρε.....Τα χετε φορτώσει όλα στον κόκορα, καφεδάκι, βολτούλα, μπάνιο, γήπεδο. Ποιός θα τα πλύνει; Άιντε σπίτι, και κάντε και καμιά δουλειά, και αφήστε τα αυτά. Στην Αθήνα που είναι ντιντίδες σαν ανέχονται. Εδώ όχι. Ούτε Νόβα να τον δείτε. Να κάνετε καμιά δουλειά στο σπίτι. Ακόμα εδώ είσαι και με διαβάζεις; Στρώσου στ δουλειά. Άκου κάνουν και παράπονα και είναι και γυναίκες. Η γυναίκα γιατί να πάει ΄γήπεδο; Μόνο για να γκομενίσει πάει. Αφούτ ούτε μπάλα ξέρει, ούτε καν τους κανόνες. Πάει καθαρά για γκομενιλίκι. Να πάτε στον Ατρόμητο ρε. Ούστ απο δω. Και βρεστε κανα γκόμενο απο περιστέρι ( ντιντι) για να μην ξαναπατήσετε το πόδι σας εδώ. Μόνο εσύ θα είσαι Νοβα. Όλοι θα ναι Θ.Κ.

Δώστε ρε στην κοπέλα 5 ευρώ να έρθει από Αθήνα να δει τον Αστέρα ρε. Μήπως να σε βάλουμε και τσάμπα μέσα; Να πας στον Ατρόμητο ρε. Δε σε θέλουμε ρε. Το βλέπεις οικονομικά ( 5 ευρώ) και μεις οπαδικά. Να πας να σου το βάλειο το εισιτήριο ο Σπάνός ρε, που τα λεφτά του τα βγαζε νόμιμα και τίμια. Να του δώσεις και αυτουνου τίποτις να βάλει στο στόμα του. Μου μαθες και μπάλα.

πως θα παρει διαρκειας ρε αφου δεν μενει τριπολη?ρε πατε καλα ο αστερας 20 ευρω και ο ατρομητος 10!!!!!!!!!!! αδειο να τοβλεπω θελω να κλαιτε καθε μερα που βαζετε ακριβα εισητηρια και δεν μπορουμε να παμε γηπεδο. νοβα 2 ευρω ο καφες.ντροπη σας.

30 επρεπε να το βαλει και 40!!να μην ερθουν ολοι οσοι λενε την καθε βλακεια τουσ!εχει και ΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ,να παρουν διαρκειας ολοι!!αρκετα με τη γκρινια με το πΟσο κανει καθε φορα!!νομιζετε οτι η ομαδα δεν εχει εξοδα!!το αν εχουν λεφτα οι προεδροι ειναι δικο τους θεμα,αλλα εχουν αλλαξει επιπεδο μια ομαδα που πριν 10 χρονια επαιζε με το Λεωνιδειο!!Δε ντρεπεστε λιγο,αχαριστοι!!Σστον Ατρομητο ρεεεεεεεε,και στον Κουτρουμπη και τον Σπυροπουλο!!!ΕΚΕΙ ΣΑς ΑΞΙΖΕΙ!!

παλι στην απεξω θα ειμαι με πιανει η καρδια μου,μιας και 7 χρονια ημουνα μεσα και δεν εχει να κανει με τα χρηματα,ξεφτιλα ειναι τα 100 ευρω του διαρκειας αρε χοντρε τι μου εκανες φετος,να θελω να ειμαι μεσα και να μην ερχωμαι με τις βλακειες σας

Έχουμε δει και άλλες φορές, με ποιο φθηνό εισιτήριο, πόσοι από εσάς ήρθατε στο γήπεδο!!!

βρε πως να παει ο κοσμος στο γηπεδο απο αλλες πολεις που δεν μπορει να παρει διαρκειας? γιατι διωχνουμε τον κοσμο και ολη η ελλαδα γελαει που εχουμε αδειο γηπεδο? μα τι ζωα εισαστε εσεις που βριζετε? μα τοσο ζωα . μακαρι να κλαιτε να ειναι αδειο συνεχεια να κλαιτε που θελει ο κοσμος να το γεμισει και τους ειρωνευεστε τριπολιτσιωτες , θα κλαιτε ρε αδειο θα κλαιτε και θα παρακαλατε μετα ακου 20 ευρω ολη η πολη βριζει οπου πας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.