Από Δήμαρχοι… Περιφερειακοί Σύμβουλοι;

Από Δήμαρχοι… Περιφερειακοί Σύμβουλοι;

Μάρτιος 05, 2019 - 19:11
3 σχόλια

Μπούρας με Νίκα και Παπαδόπουλος με Δέδε.

Τρεις μήνες μετά την αρχική δημοσίευση, έρχεται και η 2η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Καφενείου της Μεγαλόπολης, στις 3 Δεκεμβρίου 2018 είχαμε γράψει:

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης θα σας βάλει σήμερα ένα ερώτημα-κουίζ , το οποίο θα απαντηθεί σε λίγες μέρες.

Δυο πολύ γνωστά ονόματα της Μεγαλόπολης , οι οποίοι έχουν διατελέσει Δήμαρχοι , δυο ονόματα που όλοι περιμένουν να είναι εκ νέου υποψήφιοι Δήμαρχοι,  θα είναι υποψήφιοι όντως αλλά όχι στις Δημοτικές εκλογές. Δεν έχουν υπογράψει ακόμα αλλά κατά 99% είναι δεδομένο ότι θα συμμετέχουν στις Περιφερειακές εκλογές. Και θα συμμετέχουν σε συνδυασμούς που είναι αντίθετοι με τις μέχρι τώρα πολιτικές τους πεποιθήσεις. Σε διαφορετικό συνδυασμό ο καθένας, όχι μαζί.

Ποια είναι λοιπόν αυτά τα ονόματα; θα σας το αποκαλύψουμε σύντομα….

Ενημέρωση άρθρου- Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Η πρώτη ανακοίνωση-επιβεβαίωση:
Ο Παναγιώτης Μπούρας υποψήφιος με τον Συνδυασμό Νίκα

Ενημέρωση άρθρου- Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Η δεύτερη ανακοίνωση-επιβεβαίωση:

3 υποψήφιοι από την Μεγαλόπολη στον συνδυασμό του Γιώργου Δέδε

Από το Καφενείο Μεγαλόπολης


3 Σχόλια

Και στους δύο έταξαν θέση αντιπεριφερειάρχη .........Το θέμα όμως είναι οτι Περιφερειάρχης θα είναι ο Π Ε Τ Ρ Ο Σ Τ Α Τ Ο Υ Λ Η Σ !

Ο σημερινός Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και παλιός βουλευτής Αρκαδίας είναι αναντικατάστατος, η απώλεια του από την Ν.Δ. μπορεί να σημαίνει και απώλεια της διακυβέρνησης, ακούει ο κ. Κυριάκος?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.