Απίστευτο: Οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» πέρασαν χειροπέδες σε διευθυντή Γυμνασίου

Απίστευτο: Οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» πέρασαν χειροπέδες σε διευθυντή Γυμνασίου

Δεκέμβριος 10, 2021 - 10:47
8 σχόλια

Eurokinissi

Όλα νομίζαμε ότι τα είχαμε δει, αλλά τελικά πολλά έχουν να δουν τα μάτια μας ακόμα...

Μια ομάδα προσώπων που αυτοαποκαλούνται «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» και που δρουν παράνομα... στο όνομα του Νόμου δρα στη χώρα μας. Πρόκειται για ομάδες πολιτών οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας. Σήμερα Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου μέλη της συγκεκριμένης ομάδας «συνέλαβαν» διευθυντή σχολείου, επειδή εφαρμόζει τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Το περιστατικό συνέβη σε σχολείο της Πιερίας. Ο δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Αναστάσιος Μανώλας μίλησε στους «Αταίριαστους» και είπε ότι οι άνθρωποι αυτοί πέρασαν χειροπέδες στον διευθυντή του σχολείου και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα. Ο διευθυντής του Γυμνασίου ήταν σε κατάσταση σοκ, καθώς βίωσε μια πρωτόγνωρη κατάσταση και ο ίδιος δεν μπορούσε να ξέρει ότι ήταν ασφαλής κατά τη μεταφορά του στο ΑΤ, όπως είναι λογικό.

Φτάσαμε στον τέλειο παραλογισμό. Οι παράνομοι να συλλαμβάνουν έναν Έλληνα πολίτη και να τον οδηγούν στον νόμο

Όπως είπε ο δήμαρχος, ο ίδιος δεν γνωρίζει αν οι άνθρωποι που πέρασαν χειροπέδες στον διευθυντή του σχολείου έχουν παιδιά που φοιτούν στο συγκεκριμένο σχολείο.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος προτρέπουν τα μέλη τους να αγοράσουν χειροπέδες νέου τύπου, ώστε να ξεκινήσουν οι συλλήψεις...

Αναρωτιόμαστε πώς θα προστατευτούν οι πολίτες, οι άνθρωποι σαν τον διευθυντή του σχολείου, από τέτοιες απρόβλεπτες ενέργειες μιας ομάδας πολιτών που δρα παράνομα και «συλλαμβάνει» πολίτες.

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

είναι απλά νεοναζί, αυτό έκαναν αυτό κάνουν, να τους πούμε με το όνομά τους : Φασίστες.

Είναι απλά παρακρατικοί σε διατεταγμένη υπηρεσία ενοχοποιήσεως των πολιτών που επιλέγουν ελεύθερα και με σεβασμό στην προσωπικότητά τους και στο σώμα τους να μην εμβολιαστούν. Το νέο κυνήγι μαγισσών που σχεδιάζουν οι φιλόδοξοι νέοι ΄΄ιεροεξεταστές΄΄ της πολιτικής σκηνής του τόπου δεν πρέπει να περάσει και να διχάσει την ελληνική κοινωνία.

@13.05 Καλώς τον μερκελοκιλοτάκι. Έτσι, ξεβρακώσου κι άλλο να μάθει ο κόσμος ποιος είσαι και τι πιστεύεις. Να δώσω κι ονοματάκι δημόσια να γίνεις ακόμη μεγαλύτερη ρόμπα, γιατρέ μου; Γιατί δεν τα γράφεις αυτά με το όνομά σου ή στο φουμπου σου, ντρέπεσαι;

Είναι οι αγανακτισμένοι του 2011 απο το δεξί άκρο. Απελέκητα ξύλα που δεν τολμάει να ακουμπήσει η αστυνομία των ανεμβολίαστων υπό τις οδηγίες ενός πρώην γραμματέα των ΚΝΑΤ.

@16:11 Καλώς τον nuncio di Tripoli. Σας δηλώνω υπεθύνως ότι κινείται η Γη signor Bidenopoulo.

@16:17 Τα συντρόφια σου είναι, οι κομμουνιστές ΚΥΠατζήδες του Ρουβικώνα, που είπαν να συνδιάσουν την δουλειά (την δήθεν κυβέρνηση του βουνού) με τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους στα σαλέ της elite στην Αράχωβα. Και έτσι ξεβρακώθηκαν τα βούρλα. Μια ζωή άχρηστοι είναι εκεί στο ευαγές ίδρυμα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.