Απίστευτη απάτη στην Τρίπολη-Του πήραν 26.000 ευρώ!

Απίστευτη απάτη στην Τρίπολη-Του πήραν 26.000 ευρώ!

Σεπτέμβριος 16, 2014 - 23:17
1 σχόλια

Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε για σπείρες που εξαπατούσαν ηλικιωμένους με την πρόφαση είτε ότι ήταν ενοικιαστές διαμερισμάτων και τους ζητούσαν χρήματα είτε ότι τους είχαν στείλει συγγενικά τους πρόσωπα να τους δώσουν χρήματα. Στην Τρίπολη όμως συνέβη κάτι το οποίο φαίνεται να είναι η …καινούργια "μόδα" αφαίρεσης χρημάτων.

Συγκεκριμένα μέλη σπείρας εξαπάτησαν έναν κύριο από την Τρίπολη λέγοντάς του ότι χρωστάει 26.000 ευρώ σε υπηρεσίες και στην εφορία. Τον έπεισαν ότι πρέπει να πληρώσει άμεσα τις οφειλές του. Ο κύριος έσπευσε σε τράπεζα της Τρίπολης όπου έκανε ανάληψη 26.000 ευρώ. Τον περίμεναν έξω από την τράπεζα για να τους δώσει τα "χρωστούμενα" και τον έπεισαν να τους δώσει ακόμα και την ταυτότητα του!

Οι εποχές είναι δύσκολες και επικίνδυνες και για το λόγο αυτό θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί, ειδικά όταν πρόκειται για χρήματα. Προσοχή να μην πείθεστε εύκολα από άτομα, τα οποία σας “πλησιάζουν” ως γνωστοί συγγενικών - φιλικών προσώπων ή ως ενοικιαστές διαμερισμάτων και βέβαια εξακριβώστε αν σας καλέσουν και σας πουν ότι χρωστάτε.

Θα πρέπει να είστε «υποψιασμένοι» και να προσέχετε γιατί τέτοιου είδους σπείρες κάνουν συχνά την εμφάνισή τους τον τον τελευταίο καιρό.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

καλα τοσο πολυ αγφελησ ηταν να τους πιστεψει? και μαλιστα για δημοσιο χρεος? καπου ειχε λερωμενη τη φωλια του και φοβηθηκε..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.