Απίστευτες εκφράσεις στο ΔΣ Τρίπολης (video)

Απίστευτες εκφράσεις στο ΔΣ Τρίπολης (video)

Φεβρουάριος 04, 2014 - 19:30
54 σχόλια

Η Δημοτική Κοινότητα έκανε ''έφοδο'' στο Δημοτικό Συμβούλιο Tρίπολης

Όπως είχαν ανακοινώσει  στη συνεδρίασή τους τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης τη Δεύτερα 3 Φεβρουαρίου, έτσι και έκαναν.  Παρευρέθησαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης για να συζητήσουν το θέμα των παράνομων κατασκευών των καταστημάτων.

Το θέμα της Δημοτικής κοινότητας ήταν κάποιες επίσημες και μη καταγγελίες ότι καταλαμβάνεται δημόσιος χώρος από τις παράνομες κατασκευές των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ηλίας Κάμαρης αναφέρθηκε εκτενώς και στο φωτισμό της Πλατείας Πετρινού αλλά και της Εθνικής Αντιστάσεως ο οποίος είναι χαμηλός για να εξυπηρετεί τα καταστήματα και τους πελάτες της. Αυτό το ημίφως, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Κάμαρης, δημιουργεί μια αγριάδα στην πόλη με αποτέλεσμα οι πολίτες να μη βγαίνουν έξω με ασφάλεια.

Όταν η συζήτηση έτεινε προς την κανονιστική οι τόνοι ανέβηκαν και ο κ. Κάμαρης αποκάλεσε τον Δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη «Σμυρνιωτάκο». «Δεν βγήκες μόνος σου, εμείς σε βγάλαμε», ανέφερε. Μετά από αυτή τη δήλωση ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θέλησε να διακόψει το θέμα και να μη συζητηθεί μιας και το κλίμα δεν επέτρεπε την άρτια συνέχιση της συζήτησης.

Στη συνέχεια ο κ. Σμυρνιώτης απάντησε πως δεν έχει πρόβλημα με το πως εκφράζεται ο κ. Κάμαρης, και τόνισε ότι  μια φορά εξελέγη και ήταν μαζί του, ενώ έχει προσπαθήσει πολλές φορές. Έπειτα η ένταση συνεχίστηκε και ο κ. Κάμαρης είπε ότι μια φορά προσπαθήσατε σα Νομάρχης και πήγατε τρίτος.

Μετά ο πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας ζήτησε συγγνώμη από το Δήμαρχο Τρίπολης για τον τρόπο του.

Λίγο πριν κλείσει το θέμα ο σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Φώτης Παπούλιας είπε ότι έφεραν το θέμα γιατί όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι φοβούνταν να συζητήσουν, κάτι που απασχολεί όλους τους πολίτες, μήπως και δεν εκλεγούν ξανά. Οι πολίτες αναρωτιούνται τι θα γίνει με αυτή την κατάσταση στην Πλατεία Πετρινού, καθώς τα καταστήματα την έχουν κατακλίσει.

Γιατί δεν εφαρμόζεται η κανονιστική αναρωτιέται ο κ. Παπούλιας και γιατί δεν έχουν μπει παγκάκια για να κάθεται κόσμος που δεν έχει χρήματα για να πάει στην καφετέρια. Τέλος διάβασε ένα απόσπασμα από την κανονιστική.

Τελικά το θέμα θα συζητηθεί τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου στη συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης.

Έφη Καστραντά

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/XO7co6yTbGE


54 Σχόλια

Ο ΚΑΜΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΤΑΛΟΥΜΗ ΤΩΡΑ ΑΣ ΤΟΝ ΛΟΥΣΤΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΟΣ

"Τι είστε εσείς?"-"Πρόεδρος!"-"Και εγώ πρόεδρος έιμαι!" Είστε όλοι για γέλια... Λυπάμαι για λογαριασμό όλων αυτών που διοικούν και επηρεάζουν το μέλλον μου! Σας Λυπάμαι...

Τώρα που ο Κάμαρης είναι συνταξιούχος, Δήμαρχε δώστου μια έμμισθη θέση να ησυχάσεις κι εσύ και όλοι μας. Αυτό θέλει αυτός!

ΜΠΡΑΒΟ ΗΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΜΑΡΗΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΗ; ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ 1000 ΨΗΦΟΥΣ. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ ΤΩΡΑ;

Τι λόγος,Τι επίπεδο,Τι ασυναρτησίες. Προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τι ήθελε να πει και το μόνο που καταλάβαμε είναι ότι ήθελε να χειροδικήσει(πλακώσει) τον Δήμαρχο και τον Ταλούμη Κρίμας για την Τρίπολη. Ντροπή σου Κάμαρη. Δεν αξίζει να ασχολείται κανένας μαζί σου.

εισαστε ολες ενα ματσο βιολες...!!!

λαθος τροπος μεν που μιλησε ο Καμαρης αλλα σε αυτα που ηθελαν να πουν ,εχουν απολυτο δικιο !!!!!!!!!!!!!! εχει παραγινει η κατασταση με τα τσαντιρια- επεκτασεις των καφε στη πλατεια

Σμυρνιώτη όπως λεει ο λαός "Κάνεις, λάβεις, κοιλιά μη σε πονέσει". Tωρα καλά σου κάνει ο Κάμαρης.

Κάμεις λάβεις κοιλιά μη σε πονέσει (μάχαιραν έδωσες, μάχαιραν θα λάβεις).

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΜΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ. ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΡΑΓΕ 1000 ΨΗΦΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ.

Ακου ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ και δεν τον ΠΕΤΑΞΑΝ έξω με τις κλ...ες

πες τα ρε κάμαρη γιατί ο γιαννάκης νομίζει οτι βγαίνει μόνος του κάθε φορά τι έχει και βγαίνει μονος; τοσο όμορφος είναι;

Τελικά δήμαρχε είσαι τυχερός εάν ο Κάμαρης πάει με τον Παυλή. Σου έφυγε ένα βαρίδι που κανονικά έπρεπε να το είχες διώξει εδώ και πολυ καιρό. Αυτός ο άνθρωπος δεν ταιριάζει με την ηθική της παράταξής σου. Αυτός ακολούθησε το νικητή για να φάει μόνο και γιατί ήθελε να πηγαίνει στα μαγαζιά και να κάνει το νταβαντζή. Του έκοψες τον αέρα , είδε ότι δεν έχει μάσα και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια προς τον Παυλή που υπόσχεται *** και επενδυτές...

Σμυρνιωτάκο εχει δίκιο ο Κάμαρης!!!!!!!!!

<p>Αυτο ειναι το επιπεδο της ΕΛ.ΑΣ.Τετοια ***** &nbsp;εργαζονται και ερχονται καθημερινα επαφη με τους πολιτες.Ευτηχως ειναι λιγοι αλλα τη ζημια την κανουν και τους περνει ολους η μπαλα.</p>

Το οτι εχει δικιο ο κυριος καμαρης δεν σημενει οτι μπορει να εκφραζεται με αυτον το τροπο! Αν θελει μπορει να κανει μια καταγγελια στον εισαγγελεα και αυτος με τη σειρα του να ασκησει διωξη για παραβαση καθηκοντος σε ολους τους υπευθυνους!!Αλλα δεν το κανει γιατι???

Οι διάλογοι είναι πραγματικά για γέλια και αντιπροσωπευτικοι αυτων που τους ασκούν(δημαρχος-ταλούμης)..........Ο δήμαρχος ακούγεται να λέει οτι γι αυτό έγινε η πλατεία Πετρινού για τις καφετέρειες.......Ωραία αντίληψη από τον δημαρχο....Μπράβο του......Αλλά δεν φταίει αυτός αυτοί που τον ψήφισαν φταίνε.....Από οτι φαίνεται τα παιδιά της Δημοτικής κοινότητας εουν δίκιο αλλά που να το βρουν με αυτούς τους δεινόσαυρους που εχουν μπλέξει...εδώ δεν μπορουν να εφαρμόσουν την κανονιστική και θελουν να διοικησουν και τον Δημο Τρίπολης οι τυχάρπαστοι δεινοσαυροι....Τελικά αυτός ο λαός της Τρίπολης είναι τόσο βλάκας?

ΜΙΛΑΜΕ ΛΕΜΕ

Σας τσούζει βλέπω που ένας δικό σας δεξιός όπως Ο ΚΑΜΑΡΗΣ σας τα λεει χύμα και τςουβαλατα όπως ειναι τα πράγματα Πέσατε όλοι επάνω του να τον φάτε. Πίσω εχει η αχλάδα την ουρά τον Μάιο Παπαγαλάκια του Σμυρνιώτη θα δείτε ποσο Θα σας τσούζει όταν εξαιτίας αρκετών Δεξιών όπως ο ΚΑΜΑΡΗΣ Και μερικών άλλων δικών σας προέδρων κάνουν Την διάφορα και στείλουν ολους σας στα σπιτάκια σας. Τότε θα σας φταίει ο ΚΑΜΑΡΗΣ, ο ΤΥΡΟΒΟΛΑΣ, ο ΣΙΑΝΝΗΣ και άλλοι ΠΕΝΤΕ ΕΞΙ ΔΙΚΟΙ σας πρόεδροι μέχρι σημερα που εχουν φύγει απο Το μαντρί του "ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΟΥ" όπως τον Αποκάλεσε ο ΚΑΜΑΡΗΣ χθες το βράδυ.

Εάν ο Κάμαρης ειναι βαρίδι όταν έφερε στον συνδιασμό του "ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΟΥ" χίλιους (1.000) ΨΗΦΟΥΣ τότε πολύ θα ήθελαν να τον εχουν στον συνδιασμό τους. Ξεχάσατε πως στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές ο ΠΑΥΛΗΣ έχασε με διαφορά (144) εκατόν σαράντα τεσσάρων ψήφων. Αυτήν την φορά απο οτι φαίνεται όλοι αυτοί οι Πρόεδροι που εχουν αποχώρηση απο την ομάδα του Δημαρχου προς την ομάδα του ΠΑΥΛΗ εχουν πάνω απο 2500 σταυρούς.

Τελικά, ο Κάμαρης τί είναι; Παυλιτικός, ή Χ.Αυγιτικός ; Και πώς θα ταιριάξουν ; Τί θα τους ενώσει ;

<p>σμυρνιωτακο η πλατεια εγινε για τις καφετεριες ε?</p> <p>ρε θα φας καλα στις εκλογες<br /> ετσι για να θυμασαι αυτα που λες και κανεις<br /> ετσι σμυρνιωτακο?</p> <p>μ αρεσει που οχι μονο σε πιστεψα και σε ψηφισα εγω ,αλλα εβαλα και ολο το σοι<br /> ρε θα παρεις τ&nbsp; *** μου στις επομενες</p>

Οι δημοτικοί σύμβουλοι (όλων των παρατάξεων), με το θέμα που έθιξε για άλλη μια φορά (ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ) η Δ. Κ. Τρίπολης , δείχνει πόσο μικροί είναι μπροστά στα (επιχειρηματικά;) συμφέροντα. Στις επερχόμενες εκλογές ας σκεφτούμε όλοι καλύτερα ποιούς θα επιλέξουμε. Σε όποια παράταξη και να ανήκουν τα παιδιά έχουν δίκιο και μπράβο τους. Οι Δ. Σύμβουλοι (όλων των παρατάξεων) έπρεπε πρώτοι να ενδιαφερθούν για το θέμα.

Ο Τσιαμουλος γιατι πιανει το κεφαλη του οταν μιλαει ο Φ.Παππουλιας???? ο Φ.Παππουλιας δεν ειναι αδερφος του πολιτικου του μανατζερ????

<p>ΚΑΜΑΡΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ **** ΤΕΛΟΣ ! ΨΗΦΟΣ ΤΕΛΟΣ ! ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ! ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ 1000 ΨΗΦΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΑΠΑΤΗΛΟ! ΕΚΤΕΘΗΚΕΣ!!!!!!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!!!!!! ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΠΛΕΟΝ!!!!!!!</p>

Μπορεί να μην αρμόζει ο τροπος που μίλησε ο Καμαρης σε μια συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου, αλλά όσα γίνονται εκεί μέσα και κυρίως πολλές από τις αποφάσεις που λαμβάνονται, είναι τρεις χειρότερα απ' όσα είπε! Οσα είπε και ακόμα περισσότερα θέλουν να τα πουν πολλοί! Οι "δήθεν" που τάχα μου προσβλήθηκαν και οι "κυρίες" που δήθεν σοκαρίστηκαν, είναι πολύ λίγοι!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΚΑΛΑΤΖΟΥΚΕΣ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΠΑΡΑ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ.

Στο Ελλάντα αυτοί που ασχολούνται με τα κοινά ξέρουν μόνο το νταηλίκι.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΜΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟΣ !!! ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ......! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.....ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΑΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ??? ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΑΝ ΑΥΤΟΝ 1000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ??? ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΦΤΑΣΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ..............

πλατεια Αρεως - ωρα 11:00 - ανεμοθραυστες στο καφε στη γωνια......εχει να μας πει κατι ο προεδρος επιτροπης ποιοτητας ζωης???? μηπως να βγαλετε μια ανακοινωση "κυριοι & κυριες" που θιγεστε με τα λογια του καμαρη αλλα δεν θιγεστε με ολα οσα συμβαινουν στην Τριπολη ...υποψηφιοτητα ευρωπαϊκη πολη 2021, και να μας ενημερωσετε οτι ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ εκει στο γνωστο μεγαρο της Λαγοπατη????

<p>Νταηλικι, νταβατζλικι, μαγκια,απιλες και ανεπαρκεια στην εκτελεση των καθηκοντων του *** ........... ΑΧ! ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ!</p>

Το ακούσαμε και αυτό. Ότι ο Κάμαρης έφερε 1.000 ψήφους στον Δήμαρχο. Δηλαδή θα διαλέξω Δήμαρχο με βάση το που θα βάλει ο Κάμαρης. Ε ας πάει στον Παυλή τότε, ...σίγουρη την έχει την Δημαρχία. Αυτά να τα βλέπει και να τα ακούει ο κόσμος για να καταλαβαίνουμε όλοι ότι υπάρχει ΜΕΓΑΛΗ ευθύνη όσο αφορά τον ποιον ψηφίζουμε.

ρε παιδια τοτε γιατι πανε ολοι για καφε στην πλατεια αμα ηθελε ο κωσμος δεν θα πηγαινε και θα κλεινανε τα καφε !οποτε τους αρεσει !και αφτη που θα ειναι υποψιφιοι να μην πανε στην πλατεια για ψιφους για να δουμε τι θα κανουνε ο παπουλιας ο καμαρης και ο παυλης !!!!

ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΗ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΘΑΔΕΙΑ ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΑΗΔΙΑ.....

Σμυρνιώτη πρεπει μεχρι τις 11:00μμ Να διαγραψης: 1) ΚΑΜΑΡΗ 2) ΤΥΡΟΒΟΛΑ 3) ΣΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ 4) ΤΣΙΑΜΟΥΛΟ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ "ΜΑΥΡΟ" ΣΤΟΝ ΚΑΜΑΡΗ(****) ΠΑΥΛΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΗΣ ΤΗΝ ****ΚΑΜΑΡΗΣ- ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ

<p>Α ρε έρμη Τριπολιτσά, ποτέ δεν θα γλυτώσεις από τα "δικά" σου παιδιά. Μια ζωή φαγωμάρα. Άνθρωποι χωρίς καμιά σχέση με τα κοινά και με αποκλειστικό γνώμονα το προσωπικό τους συμφέρων αποφασίζουν να ασχοληθούν με τα της πόλης και ιδού το αποτέλεσμα. Τόσο καιρό δεν τον ενοχλούσαν οι καφετέριες τον κύριο Κάμαρη διότι**** που είχε μαζέψει στην δημοτική αστυνομία. Τώρα που του κόψανε την εξουσία άλλαξε γνώμη. Παράλληλα ο Σμυρνιώτης επαναπαυόταν ότι έχει υπεύθυνο για τη δημοτική αστυνομία και κρυβόταν σαν τη στρουθοκάμηλο, λες και ο δήμαρχος είναι άμοιρος ευθυνών. Α ρε έρμη Τριπολιτσά, από ότι φαίνεται θα πέσεις στα νύχια του Παυλή, δεν τη γλυτώνεις....</p>

Σε λίγες βδομάδες Σμυρνιωτη δεν θα έχεις κανέναν!!! Μόνο τον τσιαμουλο θα έχεις....

Ολοι αυτοί που γραφουν για μαύρο από τους επαγγελματίες σε παπούλια-παυλή-καμαρη υποστηρίζουν το εξής....... Να μην ψηφίσετε στις επερχόμενες εκλογές τους συγκεκριμένους γιατί απλά στηρίζουν οτι πρέπει να εφαρμοζονται αυτά που ψηφίζονται και οχι ολοι μαζί να κανουμε τα στραβά μάτια στις αυθαιρεσίες μερικων με μοναδικό συμφερον το προσωπικο οικονομικό όφελος των επαγγελματιων...... Κλασσικοί ελληναράδες που βαζουν πανω απ ολα το προσωπικο συμφερον και δη το οικονομικό.....Αλλά ετσι εμαθαν τόσα χρόνια....υπάρχει ελλειψη παιδείας και μόρφωσης γι αυτό και κυριαρχεί το εγώ και οχι το συνολο....

Γιατί είναι τόσο δύσκολο να εφαρμοστεί αυτή η κανονιστική της πλατείας; Εαν δεν την θέλει ο δήμαρχος για να εξυπηρετήσει μικρο πολιτικά συμφέροντα τότε γιατί την ψήφισε;

Τι να τα κάνουμε τα παγκάκια όταν υπάρχουν οι καφατέριες..;

ο ανωνυμος που εχει μπει και εχει γραψει πολλαπλες φορες,μαυρο στο καμαρη-παπουλια κλπ παρακαλειτε να μπει να ξαναγραψει πολλες φορες ακομα,μπας και το εμπεδωσει (αυτος που γραφει) ρε για βλακες μας περνατε? ολοι οι πολιτες-καταστηματαρχες πλην υγειωνομικου ενδιαφερωντος,παπουλια κλπ θα ψηφισουμε οχι θα ψηφισουμε τους αλλους,για να κανετε οτι γουσταρετε ρε..............

Ρε Παπουλια είσαι καλά? Δηλαδή υπάρχει άνθρωπος που θα ψηφίσει εσένα ξανά? ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟ

Παπουλια μαζι σου μη κολας πουθενα αντε γιατι παραγινε το κακο με τα καφε

ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΗ ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΣΑΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ.

4 τεράστια παγκάκια υπάρχουν στην πλατεία Πετρινού. Πόσα θα θέλαμε δηλαδή? Αλλωστε ας μας πει κάποιος στην Τρίπολη με το χειμώνα που κάνει τους περισσότερους μήνες ποιός θα κάτσει στα παγκάκια?

Σελίδες