Απάντηση Μαντά σε Τατούλη για τον «κοριό»: Με λάσπη προσπαθεί να καλύψει την πολιτική του ένδεια

Απάντηση Μαντά σε Τατούλη για τον «κοριό»: Με λάσπη προσπαθεί να καλύψει την πολιτική του ένδεια

Φεβρουάριος 12, 2020 - 11:14
2 σχόλια

Ο βουλευτής Μεσσηνίας και πρώην αντιπεριφερειάρχης Περικλής Μαντάς απάντησε με ιδιαίτερα σκληρό τρόπο στη δήλωση του πρώην περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη περί «στησίματος» του «κοριού» στην Περιφέρεια Μεσσηνίας από το γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, προκειμένου να χαθούν οι εκλογές.

Ο Πέτρος Τατούλης κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου τη Δευτέρα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τα πυρηνελαιουργεία, είπε:

«Πήραμε απόφαση μετρημένη ως Περιφερειακό Συμβούλιο, ήρθαν οι επιθεωρητές Περιβάλλοντος πέντε φορές, συναντήθηκα με τον κ. Φάμελλο, με υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου. Με την κυρία Αλειφέρη δεν ήταν πρόβλημα η διαφωνία μας εκεί. Με την κυρία Αλειφέρη το μεγάλο μας πρόβλημα ήταν αυτό το στήσιμο του ''κοριού'' που μεθοδεύτηκε από το γραφείο του κ. Μητσοτάκη, προκειμένου να χαθούν οι εκλογές. Θέλω να ενημερώσω το Σώμα ότι πλέον το θέμα αυτό τέθηκε στο αρχείο, και δεν μιλάει κανένας πλέον για αυτό το κρίσιμο θέμα» (δείτε ΕΔΩ).

Ο κ. Μαντάς, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τη δίκη για συκοφαντική δυσφήμηση, απάντησε:

«Ο Πέτρος Τατούλης πρέπει να μάθει ότι η μόνη αιτία της ήττας του ήταν τα έργα και οι ημέρες του και όχι ο Πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης τον οποίο με θεσμική αμετροέπεια επικαλείται. Τα έργα και οι ημέρες, για τα οποία κρίθηκε από τον πελοποννησιακό λαό και τον οδήγησαν σε πολιτική αποστρατεία. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα για να καλύψει την πολιτική του ένδεια. Ελπίζω μεθαύριο Πέμπτη 13/2, ο πολιτικός που δεν κιότεψε ποτέ... να μην επιχειρήσει να ξανά ''δραπετεύσει'' από τη δικαιοσύνη».


2 Σχόλια

ΕΝΔΕΗ , Κ. ΜΑΝΤΑ ..... ΝΑ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΩ ΤΙΣ ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΟΥ . ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ . ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΟΥ . ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ , ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ .

Να τα μας ο Περικλούλης. Βρε που ήσουν εσύ. Μεχρι να ανακάλυψης την πολιτική έκανες κανένα θέλημα στον Πέτρο να σε μαθει κανενα κόλπο. Και τώρα σήκωσες το δάκτυλο να δείξεις. Εισαι ακόμα πολύ μικρός και κακός μαθητής. Ο Πετραν είναι βαρέων βαρών πολιτικός γενιάς Παυλοπουλου. Καθηγητής Πανεπιστημίου!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.