Απαντήσεις ζητεί η αντιπολίτευση από τον δήμαρχο για την καταγγελία

Απαντήσεις ζητεί η αντιπολίτευση από τον δήμαρχο για την καταγγελία

Μάρτιος 08, 2016 - 21:33
2 σχόλια

Όπως ήταν αναμενόμενο, η απουσία του δημάρχου από τη συνεδρίαση της Τρίτης 8 Μαρτίου πυροδότησε την αντίδραση της αντιπολίτευσης, τη στιγμή μάλιστα που εμφανίστηκε πολίτης στον χώρο της συνεδρίασης κατηγορώντας τον κ. Δημήτρη Παυλή για εξαπάτηση.

Υπό αυτές τις συνθήκες, η αντιπολίτευση θέλησε να θέσει κάποιες ερωτήσεις στο Σώμα, παρά το γεγονός ότι ο κ. Κακλαμάνος ανακοίνωσε ότι ο δήμαρχος Τρίπολης απουσίαζε από τη συνεδρίαση επειδή είχε μια συνάντηση στην Αθήνα για το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Ο κ. Γιάννης Σμυρνιώτης είπε ότι βρίσκεται σε δυσάρεστη θέση, καθώς, όπως ανέφερε, ενημερώθηκε τη Δευτέρα μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι ένας συμπολίτης μας «πιέζει για μια υπόθεση η οποία έχει πάρει διαστάσεις, καθώς ο πολίτης αναφέρει ότι έχει εξαπατηθεί από τον δήμαρχο».

«Η επιστολή συνοδεύεται από μια μήνυση και από ένα ιδιωτικό συμφωνητικό.

Θεωρώ ότι ακόμα και αν υπάρχει σύσκεψη με τον κ. Τσιρώνη, θα έπρεπε να είναι εδώ.

«Στην προσωπική του ζωή μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, αλλά δεν μπορεί να προσβάλει τον Δήμο Τρίπολης. Περιμένω μια απάντηση. Δεν γνωρίζω αν όντως γίνεται σύσκεψη, αλλά αυτά τα πράγματα δεν είναι δυνατόν να μένουν αναπάντητα», επεσήμανε.

Από την πλευρά του, ο κ. Κώστας Τζιούμης ανέφερε ότι αυτό το θέμα οφείλει ο δήμαρχος να το ξεκαθαρίσει άμεσα, επειδή «τα έγγραφα έχουν πάει στην ΚΕΔΕ και στο υπουργείο». 

Ντροπιάζεται ο θεσμός. Πρέπει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Ειναι απαράδεκτο δήμαρχος να χρησιμοποιεί τον τίτλο του, το δημαρχείο και το δημαρχειακό αυτοκίνητο για να εξαπατά ανυποψίαστους πολίτες. Δεν είναι προσωπικό του θέμα , είναι θέμα ηθικής που προσβάλλει όλους τους δημότες ο Παυλής εκπροσωπώντας την Τρίπολη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.