Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία στη γέφυρα του Αλφειού στον Τριπόταμο (vid)

Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία στη γέφυρα του Αλφειού στον Τριπόταμο (vid)

Σεπτέμβριος 14, 2016 - 17:02
1 σχόλια

Σοβαρές ζημιές έχουν προκληθεί στην μια από τις δυο γέφυρες στο Τριπόταμο Μεγαλόπολης από την κακοκαιρία της περασμένης εβδομάδας. Συγκεκριμένα το ένα πέδιλο στήριξης έχει μεγάλο πρόβλημα στην βάση στήριξης του με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος κατάρευσης της γέφυρας.

Για τον λόγο αυτό έγινε έλεγχος της γέφυρας από κλιμάκιο του Δήμου Μεγαλόπολης, της ΔΕΗ αλλά και της Περιφέρειας Πελοποννήσου και πάρθηκε η απόφαση να απαγορευτεί η χρήση της γέφυρας.

Το χωριό Τριπόταμος μετά τα έργα που έγιναν για την εκτροπή του ποταμού Αλφειού είναι στην ουσία απομονωμένο και η πρόσβαση σε αυτό γίνεται μέσω 2 γεφυρών. Τώρα που η μια έχει σοβαρές ζημιές οι κάτοικοι ανησυχούν για την ασφάλεια τους και τι θα γίνει αν προκύψει πρόβλημα και στην μοναδική πλέον γέφυρα που έχει μείνει. Επίσης τα προβλήματα που δημιουργούνται είναι μεγάλα γιατί πλέον οι κάτοικοι αναγκάζονται να κάνουν πολύ μεγαλύτερη διαδρομή για να πάνε στα κτήματα τους και τις δουλειές τους.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί από την κάμερα του Καφενείο της Μεγαλόπολης, τι μας δήλωσαν κάτοικοι του χωριού.

(ΠΗΓΗ: kafeneio-megalopolis.gr)

Ειδήσεις: 
Video: 

Ζημιές στην γέφυρα Τριποτάμου από την κακοκαιρία


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Να μας πείτε ποιός έφτιαξε την γέφυρα και ποιός την παρέλαβε. Ο Εισαγγελέας τι κάνει ? Και άσχετος να είσαι καταλαβαίνεις πολλά όταν βλέπεις την βάση του πέδιλου. Πόσα πληρώσαμε και ποιός τα πήρε για να ρίξει 10 πόντους μπετόν και να πληρωθεί για πέδιλο γέφυρας ?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.