Απαγόρευση κυκλοφορίας στις παραλίες Πάτρας και Βόλου εξαιτίας κορωνοϊού

Απαγόρευση κυκλοφορίας στις παραλίες Πάτρας και Βόλου εξαιτίας κορωνοϊού

Απρίλιος 03, 2020 - 18:45
0 σχόλια

Νέα προληπτικά μέτρα λαμβάνονται για τη\ον περιορισμό της άσκοπης μετακίνησης των πολιτών, προκειμένου να αναχαιτιστεί η διασπορά του νέου κορωνοϊού στη χώρα μας.

Έτσι, τπαγόρευση κυκλοφορίας στις παραλιακές ζώνες της Πάτρας και του Βόλου ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς την Παρασκευή 3 Απριλίου.

Αποφασίστηκε το κλείσιμο του παραλιακού μετώπου της Πάτρας και του Βόλου για 14 ημέρες. Ειδικότερα, από το Σάββατο και για 14 ημέρες τίθεται σε ισχύ περιορισμός κυκλοφορίας στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, και συγκεκριμένα στο «Νότιο Πάρκο» και στην «Πλαζ Αγυιάς».

Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα εφαρμόζεται από τις 14:00 έως τις 08:00 την επόμενη ημέρα τις καθημερινές, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Οι νέες απαγορεύσεις, οι οποίοι υλοποιούνται σε συνέχεια του κλεισίματος της Νέας Παραλίας στη Θεσσαλονίκη, αποσκοπούν στην αποφυγή του συνωστισμού των πολιτών και στον περιορισμό της διασποράς του COVID-19.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.