Απαγωγές σκύλων στην Τρίπολη; (vid)

Απαγωγές σκύλων στην Τρίπολη; (vid)

Ιανουάριος 24, 2018 - 10:26
10 σχόλια

Μια παράξενη, οπωσδήποτε, καταγγελία έχει δει το φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, στον λογαριασμό του Φιλοζωικού - Πολιτιστικού Συλλόγου Τρίπολης στο Facebook αναρτήθηκε βίντεο το οποίο δείχνει έναν άνδρα να κουβαλά στα χέρια έναν σκύλο στην οδό Ναυπλίου, στο ύψος του νεκροταφείου της Μεταμόρφωσης.

Σημειωτέον ότι, όπως πληροφορεί ο Σύλλογος, υπάρχουν αναφορές για περίεργες εξαφανίσεις ζώων στην πόλη μας.

Το περιστατικό κατέγραψε μια γυναίκα με το κινητό της τηλέφωνο και η ανάρτηση του Συλλόγου αναφέρει:

«Σε συνέχεια της ενημέρωσης για την πιθανή απαγωγή σκύλου στην Τρίπολη το μεσημέρι της Τρίτης 22/01/2018, και σε συνάρτηση με τις περίεργες εξαφανίσεις ζώων που συμβαίνουν τελευταία...κοιτάζοντας ξανά και ξανά το βίντεο που τράβηξε και μας έστειλε η κοπέλα που ήταν μάρτυρας του περιστατικού, κάτι δεν μας κάθεται καλά. Για το λόγο αυτό και αποφασίσαμε να το ανεβάσουμε, με την ελπίδα ότι θα βοηθήσει να βρεθεί ο σκύλος!

»Εύχομαστε να μην επιβεβαιωθεί ο παραμικρός μας φόβος και ο σκύλος να βρεθεί και να είναι καλά στην υγεία του. Σε αυτό θα πρέπει όλοι να βοηθήσουμε και να μην επιτρέψουμε ποτέ να ξανά συμβεί κάτι κακό σε αυτά τα ανυπεράσπιστα πλάσματα. Όσοι μπορεί να γνωρίζετε κάτι παρακαλώ να το καταγγείλετε στο ΑΤ της περιοχής σας και να μας ενημερώσετε ώστε να ασκήσουμε όποια επιπλέον πίεση χρειαστεί. Στις περιπτώσεις κακοποίησης ζώων αρμόδια Αρχή είναι η Αστυνομία. Μην σιωπάτε στην κακοποίηση των ζώων».


10 Σχόλια

Νομίζω ότι για κάποια φυλή αποτελεί εκλεκτό μεζέ. Εκτός και αν καταλήξει στο δικόμας πιάτο...

Οχι

Συμφωνώ κι εγώ για τον μεζέ, χωρίς πλάκα υπάρχουν πολλές εθνικότητες που τρώνε κανονικά σκύλους, γάτες, φίδια κλπ. Για κάτι που εμάς φαίνεται περίεργο, γι αυτούς ίσως να είναι μία απλή καθημερινότητα.

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΓΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑΙ ΡΩΤΗΣΕΙ ? ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ

Την πιο σωστή κουβεντα είπες..Γιατί έχουμε μάθει να τραβάμε βίντεο όλη την ώρα νομίζοντας πτι αναρτώντας το στα μέσα κάτι κάνουμε..Ουτε τους ρωτησε αλλα ουτε και κανεναν αρμόδιο θα κάλεσε φανταζομαι..Ουσία μηδέν!Ασε που αυτοί μπορει απλως να μετεφεραν ενα χτυπημενο ζώο..

Για λαθροπακηδες επενδυτες μου κανουν αυτοι που φαινονται στο βιντεο. Αγοραζουν πρωτες υλες για τις αλυσιδες εστιατοριων που ετοιμαζονται να ανοιξουν στην πολη μας. MAC Dog nalds

Για καποιους ατυχους συνανθρώπους μας μπορει να ειναι η σκληρή πραγματικοτητα. Ολοι εδω μεσα βγάζετε χολή.. Δεν νομιζω να εχουν δυνατότητα για χαβιάρι και να φάνε σκύλο....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.