Αντώνακας και Ζαραφέτας στην Α.Ε. Πελλάνας

Αντώνακας και Ζαραφέτας στην Α.Ε. Πελλάνας

Σεπτέμβριος 21, 2017 - 20:45
0 σχόλια

Η Αρκαδική παρέα μεγαλώνει ακόμα περισσότερο στην ΑΕ Πελλάνας με την Λακωνική ομάδα να συνεχίζει τα μεταγραφικά της ψώνια από τον νομό μας κάνοντας δικούς της για την νέα αγωνιστική χρονιά τον Παναγιώτη Αντώνακα και τον Δημήτρη Ζαραφέτα.

Οι δύο Μεγαλοπολίτες άσοι ανοίγουν μια νέα σελίδα στην ποδοσφαιρική τους καριέρα στην ιδιαίτερα φιλόδοξη ΑΕ Πελλάνας (ομάδα που αγωνίζεται και ο Ηλίας Αναστασάκος) που έχει σαφέστατους πρωταγωνιστικούς στόχους στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας Λακωνίας.

Ο πρώην δεξιός μπακ-χαφ της Δόξας Παναγιώτης Αντώνακας και ο πρώην κεντρικός μέσος του Πανιωνίου Μεγαλόπολης θα βρεθούν συμπαίχτες με ακόμα 5 Αρκάδες και πιο συγκεκριμένα τους Μπίσσια, Δρόσο, Δημητρέλη, Κολλιόπουλο και Παναγιωτόπουλο.

Μάλιστα Δρόσος, Δημητρέλης, Παναγιωτόπουλος και πλέον Αντώνακας υπήρξαν συμπαίχτες στο παρελθόν στην Δόξα ενώ μαζί και με τον Ζαραφέτα θα υπάρχει ακόμα πιο έντονο το Μεγαλοπολίτικο στοιχείο στην ομάδα της Λακωνίας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.