Αντιπλημμυρικά έργα στο Παλλάντιο (pics,vid)

Αντιπλημμυρικά έργα στο Παλλάντιο (pics,vid)

Μάρτιος 21, 2017 - 20:02
1 σχόλια

Στο Βαλτετσόρεμα στο Παλλάντιο βρέθηκε ο δήμαρχος Τρίπολης την Τρίτη 21 Μαρτίου με αφορμή έργα τα οποία πραγματοποιούνται στην περιοχή και έχουν να κάνουν με τον καθαρισμό των ρεμάτων.

Μαζί με τον δήμαρχο Δ. Παυλή στο έργο βρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Παπαδημητρίου και Γεωργανόπουλος καθώς και ο Θεόδωρος Τζιούμης πρόεδρος του χωριού.

Το έργο έχει να κάνει με τον καθαρισμό των ρεμάτων, με στόχο να θωρακιστεί η περιοχή από τις πλημμύρης σε μία πιθανή επόμενη νεροποντή. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σε δύο εβδομάδες.

Δεν είναι λίγες οι φορές που το χωριό Παλλάντιο και τα γύρω χωριά πλημμυρίζουν και ο κάμπος καλύπτεται με νερό, καταστρέφοντας τις καλλιέργειες καθώς παρόμοιο έργο καθαρισμού στην περιοχή είχε να γίνει περίπου 30 χρόνια.

Το έργο είναι πολύ σημαντικό για τους κατοίκους και όπως ανέφερε ο δήμαρχος υπήρξαν πολλές καταστροφές το καλοκαίρι του 2016 μετά την έντονη καταιγίδα και στην εν λόγω περιοχή.

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Παλλαντίου κ. Τζιούμης μεταξύ των άλλων θεμάτων που ανέπτυξε επεσήμανε στον δήμαρχο την αναγκαιότητα να προστατευτεί το χωριό από τα άδεια κουτιά των φυτοφαρμάκων τα οποία δυστυχώς είναι πεταμένα ανεξέλεγκτα στην περιοχή.

Έφ.Κ

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Αντιπλημμυρικά έργα στο Παλλάντιο


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μπράβο μεγάλο κατόρθωμα κάνατε κύριε δημαρχε εσεις και τα σκυλιά σας. Μπράβο και στον πρόεδρο που εδώ και πάνω από 10 χρόνια πρόεδρος στο χωριό καταγγέλλει αυτούς που δεν καθάριζαν. Καλά αετός φαίνεται και είναι που βρήκε ότι φταίνε τα μπουκάλια. Μπράβο άξιος ο μισθός του και μπράβο χίλια μάλιστα στις δαιμόνιες ρεπορτερ για το φοβερό ρεπορτάζ ...πολύ καλές στο γλείψιμο ...σάλια σάλια παντού...μνημόνια μέχρι να γίνει το βαλτετσορεμα παραλία ...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.