Αντίο Κύπελλο

Αντίο Κύπελλο

Ιανουάριος 27, 2016 - 21:22
9 σχόλια

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 5-0

Βαριά ήττα και ουσιαστικά πρόωρος αποκλεισμός για τον Αστέρα Τρίπολης μετά το 5-0 στο ‘’Γεώργιος Καραϊσκάκης’’ για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος είχε τονίσει λίγες ημέρες πριν πως το κύπελλο αποτελεί στόχο του Αστέρα όμως οι ποδοσφαιριστές της αρκαδικής ομάδας φαίνεται να μην το πίστεψαν ποτέ και να μένουν οκ άουτ από τον πρώτο κιόλας  ημιτελικό.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να μπαίνει καλύτερα στο χορτάρι και με στόχο να πιέσει από την αρχή την άμυνα του Αστέρα.  Στο 10' και στο 12' οι ερυθρόλευκοι απείλησαν με την κεφαλιά του Φορτούνη και το σουτ του Ζντιελάρ και ένα λεπτό μετά ήρθε το γκολ με τον Ιντέγιε ύστερα από σέντρα του Μαζουακού από τα αριστερά και ολιγωρία της κιτρινομπλέ άμυνας για το 1-0.

Οι κιτρινομπλέ πλήρωσαν στο έπακρο τα πολλά αμυντικά προβλήματα που είχαν ενώ τις στιγμές που φάνηκαν απειλητικοί έπεσαν στον Στέφανο Καπίνο που με τρεις εξαιρετικές επεμβάσεις κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

Οι ερυθρόλευκοι με τους Ιντέγιε στο 13’ και το 41’, τον Κώστα Φορτούνη στο 49’ και το 64’ και τον Πάρντο στο 79’ αλλά και τον Ντουρμάζ να σερβίρει τα τέσσερα από τα πέντε τέρματα της ομάδας του έριξαν τον Αστέρα στο καναβάτσο.

Μετά το γκολ του Ολυμπιακού ο Αστέρας πήρε μέτρα στο γήπεδο, ισορρόπησε το παιχνίδι φθάνοντας δύο φορές πολύ κοντά στην ισοφάριση με τον Καπίνο και τις επεμβάσεις του να σώζει τον Ολυμπιακό και να σταματά με εντυπωσιακό τρόπο τόσο το σουτ του Χαμντανί στο 25' 'όσο και αυτό του Ιγκλέσιας τρία λεπτά μετά.  Τελικά το ημίχρονο έκλεισε με τους Πειραιώτες να πετυχαίνουν και δεύτερο γκολ στο 41' με τον Ιντέγιε και πάλι να είναι ο ''δράστης'' έπειτα από γρήγορη αντεπίθεση και πάσα του Ντουρμάζ  με τον φορ του Ολυμπιακού να κάνει το 2-0 του που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου .

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπήκε και πάλι πολύ επιθετικά αιφνιδιάζοντας και πάλι τον Αστέρα Τρίπολης με τον Φορτούνη στο 49’με πλασέ  μετά από πάσα του Ντουρμάζ  να τριπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Στο 54’ η αρκαδική ομάδα έφθασε μία ανάσα από το να μειώσει στο σκορ με τον Καπίνο να κάνει τρίτη πολύ μεγάλη απόκρουση στην κεφαλιά του Μπερτόλιο με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι. Στο 64’ Ντουρμάζ και Φορτούνης συνδυάστηκαν και πάλι με τον Έλληνα  μεσοεπιθετικό με πολύ δυνατό σουτ στην κίνηση να νικά τον Θεοδωρόπουλο και να κάνει το 4-0.

Οι ερυθρόλευκοι και με την ψυχολογία να βρίσκεται στα ύψη συνέχισαν να πιέζουν τον Αστέρα με τις κεφαλιές του Μιλιβόγιεβιτς και του Μποτία να μην βρίσκουν στόχο στο 75’ και το 77’ αλλά στο 79’ ο Πάρντο με άπιαστο σουτ να κάνει το 5-0 έπειτα και πάλι από ασιστ του Ντουρμάζ. Τα  τελευταία λεπτά πήραν διαδικαστικό χαρακτήρα με τον Ολυμπιακό να παίρνει τελικά την σπουδαία νίκη που ισοδυναμεί με πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος με 5-0.

Γκολ: 13' & 41' Ιντέγε, 50' & 64' Φορτούνης, 79' Πάρντο

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Διαιτητής: Χρήστος Μήτσιος (ΕΠΣ Ηπείρου)

Ολυμπιακός (Σίλβα): Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Ζντιέλαρ (74' Μανιάτης), Φορτούνης (71' Φουστέρ), Πάρντο, Ντουρμάζ (80' Κολοβός), Ιντέγε.

Αστέρας (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι (67' Κιτόκο), Σανκαρέ, Γκοϊάν (57' Ζησόπουλος), Γιαννούλης, Χαμντανί, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Μάσα, Στανισάβλιεβτς (46' Μπερτόγλιο), Γιάννου.

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

Ομάδα πρότυπο την κάνατε...φουρνέλο! Φτου σας παιχταράδες να μην σας ματιάσουμε. Στον επαναληπτικό, θα ερθουμε στο γήπεδο να σας συγχαρουμε ολους σας για την ξεφτιλα! Βρε, οοοοοοξωωωωωω!

κυριοι ο Τσιωλης πηγε τελικο με πιτσιρικαδες,μπακασετας,κουρμπελης .γεωργακοπουλος παιδια της ακαδημιας και ντοπια. και επι πλεον επαιζε η ομαδα ποδοσφαιρο ελκυστικο για ολους τους φιλαθλους. .δεν το βλεπετε οτι η ομαδα θελει προπονητη .ελεος πια.

Στον τελικο ο Κουρμπέλης έτρωγε σίδερα και σήμερα περπάταγε...Μάτια έχουμε και βλέπουμε

Ολη η ομαδα θελει εκ θεμελιων αλλαγες δεν μπορουν να προσφερουν αλλα πραγματα οι του συλλογου ,προπονητης ,ακαδημιες ,σκαουτιγκ,περιγυρος ,ποσο να κρυφτουν

Γιατι δεν επαιξε η βασίκη άμυνα σε αυτο το παιχνίδι ? Ηταν παιχνιδι αυτο για ροτέσίον? Ο Προπονητης μας μαλλον πηρε το διπλωμα του στο Λας Βέγκας, Ριχνει ζαρίες και αμα του κατσει παιρνει κανα παιχνιδι.

Να είσαστε αντικειμενικοί σεις που πυροβολείτε τον προπονητή ! Δηλαδή τρία χρόνια ήταν καλός και τώρα χάλασε ;;; Εντάξει έφερε και άσχημα αποτελέσματα αλλά αν έπαιρνε όλα τα ματς ο Αστέρας θα ήταν πρωταθλητής !!!!! Μην τα ζυγίζουμε όλα με θυμό για το αποτέλεσμα της Κυριακής!! Οι γαύροι , θέλουμε δεν θέλουμε ,εκτός από πολύ καλή ομάδα που είναι, ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ έστω και με ... βοήθεια !! Στο κάτω κάτω δεν είναι τεχνικός ο άνθρωπος , γυμναστής είναι και έκανε αρκετά καλά τη δουλειά του !! Λίγο σεβασμό λοιπόν και όχι ανάθεμα για τον άνθρωπο αυτόν που μας έδωσε τόσες χαρές !!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.