Αντίδραση Κούρου στα λεγόμενα Τσιαμούλου περί εξυπηρέτησης συμφερόντων

Αντίδραση Κούρου στα λεγόμενα Τσιαμούλου περί εξυπηρέτησης συμφερόντων

Απρίλιος 15, 2015 - 16:38
7 σχόλια

Συνεδρίασε την Τετάρτη 15 Απριλίου το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης και στην αίθουσα Παναγιώτη Αλεξόπουλου.

Κατά τη συνεδρίαση, ο κ. Ν. Τσιαμούλος έκανε μια αναφορά στο όνομα του κ. Ηλία Κούρου, και συγκεκριμένα ότι εξυπηρετεί ορισμένα συμφέροντα, προκαλώντας την αντίδραση του κ. Κούρου ο οποίος, αφού ζήτησε τον λόγο, θέλησε να απαντήσει επί προσωπικού στον κ. Τσιαμούλο.

Ο κ. Ηλίας Κούρος ανέφερε ότι ο ίδιος είχε ταχθεί με τη γνώμη να ανοίξουν όλοι οι ΧΑΔΑ, προκειμένου να προστατευθεί η υγεία των πολιτών, αλλά και να αποφευχθούν οι επιπλέον χρεώσεις για τον Δήμο Τρίπολης. Και πρόσθεσε ότι ο κ. Τσιαμούλος, σε συνέντευξη, αναφέρθηκε στο άτομό του, λέγοντας ότι εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα.

«Με πήρε ο γιος μου και με ρώτησε τι συμφέροντα εξυπηρετώ», είπε ο κ. Κούρος. Και εξακολούθησε λέγοντας: «Του δίνω το ελεύθερο να αποκαλύψει τα συμφέροντα ο κ. Τσιαμούλος. Όλη την πολιτική του καριέρα την έχει στηρίξει στην περιοχή του Πλατώματος. Εγώ ποτέ δεν τον έχω θίξει. Περιμένω την επόμενη φορά να μας πει συγκεκριμένα στοιχεία, διότι θα επιμείνω και με άλλους τρόπους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ζητώ από τον συνάδελφο να το αναφέρει στο επόμενο ΔΣ και να αναλύσει τα συμφέροντα τα οποία είπε ότι εξυπηρετώ και αν βρεθούν αυτά, τότε θα πρέπει να αποχωρήσω από το ΔΣ και να με διώξετε.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δεσμεύτηκε ότι στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ θα δώσει τον λόγο στον κ. Ν. Τσιαμούλο, προκειμένου να απαντήσει, καθώς απουσίαζε από τη συνεδρίαση.

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

κ. ΗΛΙΑ μην κολώνης από τον άνθρωπο που οδήγησε όλο τον Δήμο Τρίπολης σε πιθανή υγειονομική καταστροφή καλυπτόμενος από Αποφάσεις Δικαστηρίων που αυτός προκάλεσε! Οι Δημοτικοί Άρχοντες πρέπει να σκέπτονται πρώτα τους Δημότες,την υγεία τους, την διαμονή τους και με διάφορα έργα να διευκολύνουν την ζωή των πολιτών του Δήμου. Εδώ μπορεί να έχουν ευθύνες που τους αναλογούν οι κ.κ. Δήμαρχοι αλλά δεν έχει ευθύνη και ο άνθρωπος που ξεκίνησε το πρόβλημα χωρίς να δίνει οδηγίες για επίλυση του ; Το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να μην πηγαίνουν το σκουπίδια στο "πλάτωμα" (γιατί άραγε:), τι να πούμε εμείς τώρα στον "Άγιο Βλάση" ή τι να πουν οι κάτοικοι στην "Αγία Τριάδα"; Θα τον ξεχάσουμε (;) στις επόμενες εκλογές! κ. Ηλία προχώρα....είμαστε μαζί σου.

Κύριε ανώνυμε και συνονόματε,ακου για να μαθεις.Αν καποιος χρησιμοποιει δικαστικεσ αποφασεις και δεν κρυβεται οπωσ λες σημαινει οτι σεβεται το συνταγμα και τουσ νομους και αυτο πρεπει να κανουμε ολοι δηλ.να μην παρανομουμε οπωσ ο κουροσ.Ολοι ξερουμε πωσ βγαινει ο Κουροσ (βλεπε ΔΕΗ) δηλ.με τα δικα μας χρηματα.Ασ μασ πει ο Κουροσ οταν ηταν αντιδημαρχοσ και τα λεφτα ηταν πολλα και υπηρχαν τι προτεινε και τι εκανε.Το πλατωμα εκλεισε θα αποκατασταθει συντομα με πολλα εκαττομυρια γιατι ειναι αισχοσ και ντροπη για αυτουσ που το δημιουργησαν.Μεσα σε αυτουσ ειναι και ο Κουορς.

κυριε Κουρο όσο κι αν σας συμπαθώ μου κάνει εντύπωση η εμμονή σας με το "Πλάτωμα" όταν μάλιστα ο επικεφαλής της παράταξης σας εχει αλλη άποψη! τέτοια εμμονή έχουν μόνο 2 άτομα στην πόλη που τα ξέρουμε όλοι και ξέρουμε και τον τιποτένιο ρόλο τους. Εσείς λοιπόν γιατί ταυτίζεστε μαζί τους?

Καινούριο συκώτι θα κάνουμε @19:16 με αυτά που λες. Δεν κάνεις κανένα γκάλοπ στον απλό κοσμάκη να σου πει αν θέλει να ανοίξει το Πλάτωμα ή όχι; Θα εκπλαγείς. ή μάλλον όχι.δεν θα εκπλαγείς ΚΑΘΟΛΟΥ

ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΡΕΥΜΑΤΑΚΙ,ΝΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΓΟΥΡΝΟΠΟΥΛΕΣ ΑΣΧΕΤΕ.

Πάντως ο Παυλακος κάποια στιγμή μετά την απόφαση για το χώρο προσωρινής αποθήκευσης είχε πει να απαλλοτριωσουμε εκεί-ξέρεις που- κάνα δύο γούβες να κάνουμε τη δουλειά μας! Και τρέχα τώρα εσύ να δεις τι ήθελε να πει ο ποιητής...-σχετικέ!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.