Τατούλης
symvolo

Άνθρωπος και Βιόσφαιρα: Θερινό Σχολείο ξεκίνησε στο Λεωνίδιο

Άνθρωπος και Βιόσφαιρα: Θερινό Σχολείο ξεκίνησε στο Λεωνίδιο

Ιούλιος 11, 2018 - 20:35
0 σχόλια

Την Δευτέρα 8 Ιουλίου ξεκίνησε στο Λεωνίδιο Θερινό Σχολείο για τον χαρακτηρισμό και τη λειτουργία των αποθεμάτων βιόσφαιρας (BR), με θέμα "Integrated Approaches for Sustainable Development Management, Tourism and Local Products in Biosphere Reserves (BRs)", στο πλαίσιο του προγράμματος Άνθρωπος και Βιόσφαιρα (Man and the Biosphere MAB) της UNESCO.

 
Το Θερινό Σχολείο, πραγματοποιείται στην ευρύτερη περιοχή του Πάρνωνα (Λεωνίδιο, Μολάοι), από τις 8 έως τις 15 Ιουλίου 2018 και απευθύνεται κυρίως σε μεταπτυχιακούς φοιτητές, νέους ερευνητές και διαχειριστές αποθεμάτων βιόσφαιρας.
 
Ακολουθώντας την επιτυχημένη διοργάνωση αντιστοίχων Θερινών Σχολείων στην Άμφισσα (2014), τη Σαμοθράκη (2016) και την Σαρδηνία (2017), το 4ο Θερινό Σχολείο θα παρέχει υπηρεσίες για την ανάπτυξη ικανοτήτων γύρω από μια σειρά ακαδημαϊκών θεμάτων όπως είναι η διαχείριση, η τοπική ανάπτυξη, η προστασία και η διατήρηση.

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα καθώς και το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης βρίσκονται στην παρακάτω ιστοσελίδα: http://www.medies.net/staticpages.asp?aID=1191&overRideCategory=1

 
Το Θερινό Σχολείο διοργανώνεται και υποστηρίζεται από:
 
Από το leonidion.gr
Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.