Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη 53χρονου στη Γορτυνία - Κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη 53χρονου στη Γορτυνία - Κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία

Απρίλιος 06, 2024 - 15:45
12 σχόλια

Συνελήφθη 53χρονος στην Αρκαδία για παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας

Χωρίς σταματημό συνεχίζονται τις τελαυταίες ώρες οι καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία στη χώρα μας.

Στην Αρκαδία κατέφυγε μια γυναίκα για να γλυτώσει από τον σύντροφό της, αλλα αυτός την ακολούθησε. Έτσι ύστερα από καταγγελία της γυναίκας ο άνδρας συνελήφθη. 

Δείτε την ανακοίνωση της αστυνομίας 

 

Συνελήφθη, χθες (5.4.2024) σε τοπική κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 53χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου είχε σχηματισθεί δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

Ειδικότερα, χθες (5.4.2024) το Αστυνομικό Τμήμα Γορτυνίας ενημερώθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων, για την αναζήτηση και σύλληψη 53χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου είχε σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας κατά της πρώην συντρόφου του.

Συγκεκριμένα, η παθούσα κατήγγειλε ότι χθες (05.4.2024) επρόκειτο να μεταβεί σε τοπική κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας, προκειμένου να διαμείνει για λίγες ημέρες, δεχόμενη όμως απειλές από τον ανωτέρω ότι θα ταξιδέψει οδικώς από την Αθήνα προκειμένου να τη βρει, προκαλώντας της τρόμο και ανησυχία. 

Άμεσα από την Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας αναπτύχθηκαν αστυνομικές δυνάμεις σε κομβικά σημεία, προκειμένου αυτός να εντοπιστεί και να συλληφθεί, ενώ ταυτόχρονα υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με την καταγγέλλουσα και της συστήθηκε να μην μεταβεί στον αρχικό προορισμό της αλλά σε έτερο, όπου και εδρεύει το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα Γορτυνίας, για την ασφάλειας της.
Με μέριμνα του Αστυνομικού Τμήματος Γορτυνίας εξασφαλίστηκε έτερος χώρος διαμονής της, όπου και διέμεινε προσωρινά, ενώ βραδινές ώρες της 5.4.2024 ο 53χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας. 
Συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως.

Δελτίο Τύπου 

Ειδήσεις: 

12 Σχόλια

Που έχει έδρα το ΑΤ Γορτυνίας για να το μάθουν οι πολίτες 100 χωριά στη Γορτυνία και τα εξυπηρετούν 3 περιπολικά και 10 χωροφύλακες Εύγε!!!!

Έχει χαζέψει ο κόσμος . Και θα το λέω για πάντα. Για να λυθεί το πρόβλημα πρέπει να βρεθεί η αιτια που το προκαλεί. Αλλιώς θα υπάρχει για πάντα .

17:29 Πίστεψε με, ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΛΚΙΕΣ αυτά τα πράγματα. ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ. Γι αυτό άλλη φορά πριν γράψεις κάτι, να το σκέφτεσαι πρώτα.

Σιγά μωρέ που παρεξηγήθηκες, θα μας βάλεις και χέρι για το τι θα γράψουμε! Έχει μια βδομάδα που έγινε σοβαρό το θέμα, πριν δεν ξέραμε τίποτα σε λίγες μέρες πάλι τα ίδια, θα ξεχαστούν όλα! Ξεχάσαμε όλα τα άλλα θέματα

20:15 Συγνώμη, σε παρεξήγησα. Νόμιζα ότι υποστηρίζεις τέτοιου είδους συμπεριφορές. Έκανα λάθος. Έτσι όπως το θέτεις, ότι δηλαδή σε λιγάκι θα έχει ξεχαστεί, έχεις απόλυτο δίκιο.

@17:29, 20:15. Οι απόψεις που έχεις ντροπιάζουν τον τόπο μας. Φυσικά και είναι σοβαρότατο θέμα η ασφάλεια της μάνας μας, της αδελφής μας, της γυναίκας μας.

Η ασφάλεια της μάνας της αδερφής μας και της γυναίκας μας αλλά και όλων των γυναικών ξεκινάει από εμάς Νικόλαε. Με το να αναπαράγουμε ένα θέμα ( το οποίο είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα ξεχαστεί όπως και τα προηγούμενα) καλύπτοντας όλα τα υπόλοιπα δεν δίνει λύση ούτε να ειναι ντροπή να λέγεται η αλήθεια. Ντροπή είναι να κάθεσαι να σχολιάζεις τι λέμε στα σχολια αντί να δίνεις μια σοβαρή λύση

@16:14. Έτσι έλεγαν κάποιοι σοφιστές ότι θα ξεχαστεί το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών... Το θέμα ασφάλειας της κοινωνίας μας είναι το πιο σημαντικό θέμα και δεν ξεχνιέται!!!

@09:16 Αναφέρεσαι σε ένα τραγικό γεγονός με τελείως διαφορετικές παραμέτρους! Συγκρίνεις τελείως διαφορετικά γεγονότα. Το άρθρο αναφέρεται σε ένα γεγονός το οποίο συμβαίνει συνέχεια ( είναι καθημερινο φαινόμενο) και δεν θα αλλάξει γιατί είναι καθαρά κοινόνικο ενό το άλλο (Τέμπη, Ματι κλπ κλπ) προκύπτει ξεκάθαρα από την αποδιοργάνωση του κράτους.Τα ενδοικογενειακα επεισόδια, υπηρχαν υπάρχουν και θα υπάρχουν.Το θέμα ασφάλειας πρέπει να είναι συνέχεια σε προτεραιότητα και όχι μόνο όταν υπάρχουν νεκροί ή απλά όταν είναι στην επικαιρότητα!

09:16 τα Τεμπη θα είχαν ξεχαστεί εάν δεν ήταν πάλι εκλογές στο προσκήνιο . Που στο τέλος την ημέρα , ανάθεμα και εάν έχει καταλάβει κανένας τι έχει γίνει. Ο καθένας λέει την άποψη του και στο τέλος ο αργοκίνητη δικαιοσύνη ακόμα ψάχνει στοιχεία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.