Ανθρωπιστική βοήθεια και μαγειρείο στην σεισμόπληκτη Τουρκία από Τριπολίτη επιχειρηματία

Ανθρωπιστική βοήθεια και μαγειρείο στην σεισμόπληκτη Τουρκία από Τριπολίτη επιχειρηματία

Φεβρουάριος 11, 2023 - 11:09
10 σχόλια

Η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη δεν κοιτούν σύνορα και χρώματα με την χώρα μας να συμπαραστέκεται  στους σεισμόπληκτους Τούρκους πολίτες και να είναι έμπρακτα στο πλευρό τους σε αυτή την μεγάλη τραγωδία που περνούν.

Στο ανθρωπιστικό κομμάτι της βοήθειας και η Τρίπολη δηλώνει παρούσα με δεκάδες κοινωνικές δράσεις τις τελευταίες μέρες και συλλογή αγαθών για να σταλθούν στις σεισμόπληκτες περιοχές της γειτονικής χώρας και στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Ένας από αυτούς που δείχνουν την αλληλεγγύη τους από την πρώτη στιγμή είναι ο επιχειρηματίας Θοδωρής Πόκας από την Τρίπολη ο οποίος όπως μας μεταφέρει πληροφορίες ο στενός του φίλος Ηλίας Καναβέτας δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την ανθρωπιστική του βοήθεια.

Ο mr «Πόκας Arcadian Recycle», χορηγός και χρηματοδότης του Παναρκαδικού μαζί με φίλους και συνεργάτες του στην Τουρκία έχουν στήσει ένα πρόχειρο μαγειρείο το οποίο μοιράζει καθημερινά φαγητό στους σεισμοπαθείς Τούρκους πολίτες που έχουν χτυπηθεί από τον εγκέλαδο.

Ταυτόχρονα ο Θοδωρής Πόκας μαζί με την ομάδα των συνεργατών του στην Τουρκία έχουν στείλει στο σημείο έξι κοντέινερ με νερά και αγαθά πρώτης ανάγκης ενώ το πρόχειρο αυτό μαγειρείο θα λειτουργεί καθημερινά (τουλάχιστον) για τον επόμενο ένα μήνα.

Τα φορτηγά αυτοκίνητα ξεκίνησαν από την επαρχία της Μπούρσα την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου και το βράδυ της Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου έφτιαξαν το πρώτο φαγητό στην επαρχία της Καχραμάνμαρας στήνοντας το μαγειρείο.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ανθρωπιστική βοήθεια και μαγειρείο στην Τουρκία από Τριπολίτη επιχειρηματία


10 Σχόλια

το μόνο σίγουρο είναι πώς αν γραφτεί το σωστό σχόλιο για την περίπτωση, θα κοπεί, οπότε φάτε εσείς το σανό και την γλαρόσουπα θα την φάμε εμείς

Τίποτα για τους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου και της Ελασσονας ;Τίποτα ε

Γεια σου Νικολαε ονειροπαρμένε ,τουλάχιστον πρώτα ας αποζημίωσουν τους πυρόπληκτους της Αρκαδίας και μετά να ανάψουν τον σβησμένο φάρο της Αρκαδιας και εκτός συνόρων .

@7:57 όταν το «επιτελικό κρατος»δεν έχει λύσει τα προβλήματα στους σεισμόπληκτους Ελασσονας Σάμου και Αρκαλοχωρίου ναι μας πονάει ,όταν στέλνουν τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας και εδώ έχουμε έλλειψη φαρμάκων ναι μας πονάει .Όταν στέλνουν ανθρωπιστική βοήθεια μόνο στην βόρεια Συρία που κάνουν κουμάντο οι τζιχαντιστες ανταρτες και όχι στις περιοχές του επίσημου Συριακού κράτους ναι μας πονάει .ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΑΝΟ

Όταν θα βγουν 700.000 σπίτια σε πλειστηριασμό που το λιγότερο είναι 1.000.000 κόσμος στον δρόμο ,μας πονάει !!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.