Ανεβάζει στροφές για Μπεσίκτας

Ανεβάζει στροφές για Μπεσίκτας

Νοέμβριος 24, 2014 - 12:45
0 σχόλια

Το μυαλό όλων στον Αστέρα είναι στραμμένο στον αγώνα της Πέμπτης

Το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα συνεχίστηκε σήμερα, με τους τόνους να ανεβαίνουν κατακόρυφα και το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις με μπάλα και «διπλά» επτά επτά στο μισό γήπεδο με τον προπονητή να έχει χωρίσει τους παικτες σε δυο ομάδες.

Το μυαλό όλων στον Αστέρα είναι στραμμένο στον αγώνα με την Μπεσίκτας την προσεχή Πέμπτη (22.05) για τον 3ο όμιλο του EUROPA LEAGUE και πάνω εκεί καταστρώνει τα προπονητικά του πλάνα ο Στάικος Βεργέτης.

Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης και πλέον σκέφτονται με σοβαρότητα από την πλευρά τους το παιχνίδι της Πέμπτης.

Το πρόγραμμα θεραπείας τους συνεχίζουν οι Κιτόκο, Μπαντιμπανγκά, Τορμένα, όπως και ο Ρόλε που βγήκε από το νοσοκομείο ενώ από την άλλη Κουρμπέλης, Γκόιαν και Τιε Μπι ανεβάζουν καθημερινά ρυθμούς στην προπόνηση. Το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα θα συνεχιστεί την Τρίτη 25/11το πρωι

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.