Άνετα στο τελικό ο Παναρκαδικός, πρόκριση «δια πυρός και σιδήρου» το Λεωνίδιο

Άνετα στο τελικό ο Παναρκαδικός, πρόκριση «δια πυρός και σιδήρου» το Λεωνίδιο

Φεβρουάριος 04, 2024 - 16:27
5 σχόλια

Έγινε γνωστό το «ζευγάρι» του εφετινού τελικού του Κυπέλλου Αρκαδίας με τον Παναρκαδικό να σφραγίζει την πρόκριση του και το Λεωνίδιο παρά την ήττα του από τον Πανθυρεατικό παίρνει τελικά την πρόκριση.

Ο Παναρκαδικός έχοντας το 4-0 του πρώτου αγώνα νίκησε με 2-6 και στον επαναληπτικό το Κορακοβούνι σε ένα απόλυτα χορταστικό παιχνίδι με πολλά γκολ και θέαμα.

Στον άλλο ημιτελικό το Λεωνίδιο πήγε με προίκα το 2-0 του πρώτου αγώνα με τους Αστρινούς να παλεύουν και να προσπαθούν για την μεγάλη ανατροπή κερδίζοντας με 0-1 αλλά μη καταφέρνοντας να αλλάξουν τα δεδομένα.

Έτσι λοιπόν οι δύο πολυνίκεις του θεσμού Παναρκαδικός και Λεωνίδιο είναι στο τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας και θα παλέψουν για το τρόπαιο.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Ντροπή γιατί δεν έδωσε το πέναλτι στο αστρος εεεεεεεεε???¿??????? Σας πονάει πολύ τελικά ο πανθυραςςςςς

Οι κλόουν είναι κωμικοί διασκεδαστές, με χαρακτηριστική εμφάνιση που οφείλεται στο μέικ-απ, τις πολύχρωμες περούκες και τα περίεργα ρούχα τα οποία φορούν, ενώ μπορεί να φορούν και αστεία καπέλα. Κινούνται και μιλάνε κωμικά προκαλώντας το γέλιο στους παρευρισκομένους.[1][2][3][4] Ασκεί το επάγγελμά του σε οποιοδήποτε χώρο κληθεί να παρουσιάσει τις ικανότητές του, κυρίως σε παιδικές εκδηλώσεις. Αμείβεται κατά περίπτωση.Ο κλόουν είναι μια εκμοντέρνιση του γελωτοποιού που γνωρίζουμε από τα πιο παλιά χρόνια. Απευθύνεται και σε άντρες και σε γυναίκες και κυρίως απαιτεί χαμόγελο…

23:44 Καλό το copy-paste που έκανες (μέχρι και τις παραπομπές έχεις αντιγράψει ρε στόκε), αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί μπήκες σε όλη αυτή τη διαδικασία να μας συστηθείς

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.