Ανέλαβε καθήκοντα στον ΕΛΓΑ ο Ανδρέας Λυκουρέντζος

Ανέλαβε καθήκοντα στον ΕΛΓΑ ο Ανδρέας Λυκουρέντζος

Νοέμβριος 27, 2019 - 20:11
5 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε η τελετή ανάληψης των καθηκόντων του νέου Διοικητικού Συμβουλίου  του ΕΛΓΑ την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου.

Ο νέος Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος  δεσμεύτηκε ότι με δικαιοσύνη και ευαισθησία θα ανταποκριθεί τόσο στις ελπίδες των ασφαλισμένων στον Οργανισμό , όσο και στις προσδοκίες της πολιτικής ηγεσίας.

Δείτε την φωτογραφία που ανάρτησε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης

Εγώ και οι συνεργάτες μου στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

 


5 Σχόλια

Άλλος ένας νεότατος κύριος σε θέσεις του δημοσίου. Είναι που θέλει η ΝΔ να γυρίσουν πίσω οι νέοι μας και να σταματήσει brain drain. Γελάνε και τα κόκκαλα του Κων/νου Καραμανλή με τον Μητσοτάκη

17:34 Σε έψαχναν απεγνωσμένα για τη θέση και δεν σε έβρισκαν, γι' αυτό κατέληξαν στη λύση ανάγκης του Λυκουρέντζου. Ας πρόσεχες..

Φροντίζει ο εκλεγμένοα βουλευτής για την άνοδο της παράταξης.Ο μεστός πολιτικός του λόγος,τα ακλόνητα επιχειρήματά του στις επερωτήσεις του.Τι δεν είναι αρκετά;;;Κρίμα γιατί οι βουλευτές έχουν ευθύνη για την άνοδο ή την κάθοδο μιας παράταξης και όχι οι πρόεδροι των όποιων οργανισμών.

Πεμ.28-11-2019, 18:14. Όντως δέχτηκα 5-6 κλήσεις από τα κεντρικά, όμως δεν περίμεναν να απαντήσω (κτυπούσε μόνο μια φορά), το έκλειναν, ενώ όταν καλούσα δεν απαντούσαν! Εσύ καλούσες; Με αυτή την τακτική δεν πρόκειται να μακροημερεύσετε, θα σας χουγιάξει ο κόσμος, ακόμη και οι δικοί σας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.