Ανδρουλάκης και Παπανδρέου για μία θέση στον Πράσινο Ήλιο

Ανδρουλάκης και Παπανδρέου για μία θέση στον Πράσινο Ήλιο

Δεκέμβριος 06, 2021 - 01:36
3 σχόλια

Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Γιώργος Παπανδρέου θα διεκδικήσουν την επόμενη Κυριακή την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ –ΠΑΣΟΚ . Σε μία εκλογική διαδικασία που ξεπέρασε κάθε προσδοκία για το ΠΑΣΟΚ καθώς ψήφισαν περίπου 270 χιλιάδες ψηφοφόροι,τουλάχιστον 30% περισσότεροι από το 2017, η κάλπη έδωσε σαφές προβάδισμα στο Νίκο Ανδρουλάκη με 37,06 που ανέφερε «Η Δημοκρατική Παράταξη απόψε επιστρέφει, το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει» .

Στη δεύτερη θέση ο Γιώργος Παπανδρέου με 27,78 που σίγουρά δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα  κάλεσε τους ψηφοφόρους να αποφασίζουν για την πορεία του κινήματος.

Μεγάλος χαμένος ο Ανδρέας Λοβέρδος που έμεινε στην 3η θέση με 25,95 και ανέφερε

Το ΠΑΣΟΚ έχει μέλλον. Συνεχίζω δυνατά, με σεμνότητα και ενότητα

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Και πάλι ψηλό το βλέπω το ποσοστό που πήρε το ζα...ό. Μήπως έγινε κανένα μαγείρεμα; Μεγάλη προσοχή την επόμενη Κυριακή.

Εδώ έκανε και ανάρτηση στο φουμπού ο Ζήκος ο υπεύθυνος στην Αρκαδία του ΓΑΠ του μπανάνα (συνάδελφος του Γιάγκου πλέον δικαιωματικά) να μην πανηγυρίζουν λέει οι του Ανδρουλάκη πριν ολοκληρωθεί η εκλογική αναμέτρηση την επόμενη Κυριακή. Μάλλον από το πολύ το τρίκυκλο έχει πάθει υπεροξυγόνωση ο εγκέφαλός του. Δεν εξηγείται αλλιώς τόση βλακεία και τόσο κάψιμο

19:23 εσείς κύριε, που προφανως στηρίζετε τον τρίτο «συνάδελφο», αυτόν τον κωλοτούμπα που πάει με όλους, και δεν τιμά την παράταξη που το έθρεψε, με ποιον είστε; Ποιoν ψήφισε το πρωί ο «είμαι πασόκ αλλά κρύβομαι και το παίζω δεξιός» κύριος δήμαρχος;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.