Ανδρέας Λυκουρέντζος: Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται...

Ανδρέας Λυκουρέντζος: Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται...

Φεβρουάριος 05, 2018 - 23:34
14 σχόλια

Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος σχολίασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, τα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν στο σκάνδαλο της Novartis (Δείτε ΕΔΩ).

Ακολουθεί το μήνυμα του:

ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ...

Διετέλεσα ένα χρόνο Υπουργός Υγείας,Ιούνιος 2012-Ιούνιος 2013.
Όπως είναι γνωστό και προκύπτει και από το Φ.Ε.Κ.(Αριθμός φύλλου 2105,9η Ιουλίου 2012,Τεύχος Β´),δεν ανήκε σε εμένα η αρμοδιότητα της Γενικής Διεύθυνσης Υγείας και συνεπώς ο σχεδιασμός της φαρμακευτικής πολιτικής.
Στη θητεία μου ουδεμία απόφαση υπέγραψα σχετικά με την τιμολόγηση των φαρμάκων για οποιαδήποτε εταιρεία και φυσικά ούτε και για την Novartis.
Ουδεμία σχέση είχα με οποιαδήποτε φαρμακευτική εταιρεία.
Αιφνιδιάζομαι και εκπλήσσομαι με την αναφορά του ονόματός μου στη συγκεκριμένη δικογραφία.
Στην πολιτική μου διαδρομή υπηρέτησα το δημόσιο συμφέρον με διαφάνεια και ακεραιότητα.
Δεν θα ανεχθώ,με κανένα τρόπο,τη σπίλωση του ονόματός μου.

Ειδήσεις: 

14 Σχόλια

Το ξαναστέλνω γιατί το πρώτο δεν άρεσε στον λογοκριτή: Άνοιξε τους λογαριασμούς. Εμείς θα κρίνουμε αν είναι καθαρός ο ουρανός. Εσύ μπορείς να λες ότι θέλεις.

Βγαίνουν τα πρώτα στοιχεία από την υπόθεση και ήδη έχει αρχίσει να φαίνεται η μούφα. Μέχρι το βράδυ θα γελάει όλη η Ελλάδα.

ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΨΕΜΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ,ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ :ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΝΙΚΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ.ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ(14:34) ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ.

Κρίμα Αντρέα και τους στήριξες εσύ και ο Καραμανλής δεν ξέρεις τι ρετάλια είναι;;; πως το πε ο Θοδωράκης είναι οι πιο επικύνδικοι φασίστες οι αριστεροί

Όντας η Ελλάδα χώρα αναφοράς για τα φάρμακα, πέρα από τα δύο-τρία δισ. που έφαγε από μας η Novartis, πολλαπλάσια έφαγε από τις άλλες χώρες της Ε.Ε. Για σκεφτείτε να μας ζητήσουν το λογαριασμό, δεδομένου ότι οι εκεί πολιτικοί έμειναν έξω από το φαγοπότι.

Μάρτυρες Σύριζα: "Εγώ, εγώ πρόσεχα την Πολυχρονοπούλου που πρόσεχε την Ξανθοπούλου που μίλαγε με τη Γιαδικιάρογλου". Σύμφωνα με πολύ αξιόπιστο μάρτυρα, επικαθήμενο με ανατροπή ξεφόρτωσε 20 τόνους 50εύρα έξω από το Μαξιμου και ο Σαμαράς τους έριχνε με φτυάρι μέσα.

Προσοχή! οι αστραπές έχουν πολλή φωτιά και καίνε-καίνε-καίνε, όσο και τα μνημόνια που ψηφίσατε, κύριε!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.