Ανδρέας Λυκουρέντζος: «Η Κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό»

Ανδρέας Λυκουρέντζος: «Η Κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό»

Οκτώβριος 26, 2010 - 16:29

Την στήριξη " χωρίς υπεκφυγές" , της υποψηφιότητας του Δημήτρη Δράκου για την αιρετή Περιφέρεια της Πελοποννήσου , στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου , ζήτησε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Λυκουρέντζος , από την Τρίπολη.

Ο κ. Λυκουρέντζος σημείωσε ότι " στην Πελοπόννησο απέναντί μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές υπάρχει καθαρή υποψηφιότητα ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια" , αναφερόμενος χωρίς να κατανομάσει τον κ. Τατούλη .
" Είναι σημαντικό, πρόσθεσε , να στηρίξουμε, ανέφερε, τη "Δυνατή Πελοπόννησο" χωρίς υπεκφυγές, γιατί πιστεύουμε στον Δημήτρη Δράκο ως προσωπικότητα, αλλά και στο πρόγραμμά του, γιατί τον χρειάζεται ο τόπος. Χρειάζεται δουλειά, ανάπτυξη και ευημερία και παράλληλα είναι σημαντικό να στείλουμε μήνυμα και όχι λευκή επιταγή στην κυβέρνηση" , σημείωσε .
Ερωτηθείς για το αν η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη για πρόωρες εκλογές ο γραμματέας της , δήλωσε:
"Ο πανικός της κυβέρνησης είναι ολοφάνερος. Ο πρωθυπουργός φαίνεται ότι θα καταφύγει σε ένα εκβιαστικό δίλημμα και αυτό έχει να κάνει μόνο με το ΠΑΣΟΚ. Γιατί οι Ελληνες και οι Ελληνίδες έχουν πάρει τις αποφάσεις τους. Και δεν είναι δυνατόν με εκβιασμούς να μεταβάλλουν την άποψή τους. Ο πρωθυπουργός εάν θέλει εκλογές μπορεί να τις ζητήσει από τον εαυτό του, γιατί προ ολίγων εβδομάδων ο ίδιος είπε ότι η πολιτική του είναι εκτός ορίων ΠΑΣΟΚ. Αρα, αν κάποιος έχει να αντιμετωπίσει πολιτικό δίλημμα είναι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του. Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα μεγάλο κόμμα διακυβέρνησης και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε ανά πάσα ώρα και στιγμή σε οποιαδήποτε πρόκληση".
Σε άλλη ερώτηση που του έγινε για να σχολιάσει το επίδομα που δίνει η κυβέρνηση στου χαμηλοσυνταξιούχους, ανέφερε ότι "η εξαγγελία αυτή φανερώνει πως η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό. Η κυβέρνηση, είπε, προσπαθεί να υφαρπάξει την ψήφο διαφόρων κοινωνικών κατηγοριών που πλήττονται από την πολιτική της και επιχειρεί να τους πει την ύστατη ώρα ότι νοιάστηκε για αυτές. Στον πανικό της, λοιπόν, ξέχασε τους αγρότες, που δοκιμάζονται περισσότερο. Και συνεπώς από το ένα λάθος πάει στο άλλο και οδηγεί σε μόνιμο αδιέξοδο την κοινωνία".

Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις