Ανατροπή και δύο στα δύο για την Δόξα Δράμας του Βεργέτη

Ανατροπή και δύο στα δύο για την Δόξα Δράμας του Βεργέτη

Νοέμβριος 06, 2018 - 19:10
0 σχόλια

Το δύο στα δύο έκανε η Δόξα Δράμας του Στάικου Βεργέτη κάνοντας επική ανατροπή στο παιχνίδι με τον Βόλο για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Ηλιόπουλου στο 38' όμως στην επανάληψη κατάφερε να πάρει το τρίποντο με τα τέρματα του γνωστού μας από το πέρασμα του στον Αστέρα Τρίπολης Ροτζεριο Μάρτινς στο 64' και του Κουσκουνά στο 70'.

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά τον αγώνα ο Αρκάς τεχνικός ανέφερε:

Συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας διότι είχαν σήμερα πάθος, μαχητικότητα, αυτοθυσία, ένας για τον άλλο και όλοι για την ομάδα. Αυτό είναι το πνεύμα που θέλω να έχει η ομάδα, τα παιδιά το έχουν αντιληφθεί και το κάνουν πράξη μέσα στο γήπεδο.

Σε ότι αφορά τον αγώνα, ενώ είμασταν  καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, δεχθήκαμε πάλι ένα κρύο γκολ και παρά τη δυσμενή συγκυρία οι παίκτες σήκωσαν το ανάστημά τους, πάλεψαν βρήκαν, ψυχολογία, έδωσαν τα πάντα και γύρισαν το παιχνίδι.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον κόσμο της Δράμας να καμαρώνει. Θα ήθελα όμως στις δύσκολες στιγμές να μην κριτικάρουν τα παιδιά και την ομάδα, αλλά να τη στηρίζουν και να της δίνουν ώθηση. Να δίνουν στα παιδιά φτερά για να πετάξουν.

Στο β’ ημίχρονο για περίπου 10 με 15 λεπτά δεν έκαναν αυτό, παρά μόνο μετά την ισοφάριση. Στις δύσκολες στιγμές είναι που χρειαζόμαστε τον κόσμο, όπως το παιδί σου, την οικογένειά σου τις δύσκολες στιγμές το στηρίζεις.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Πίτκας, Ανδρέου, Μακρής, Σιώπης (25' Μπαϊκαρά), Ρουγκάλας (57' Κουσκουνάς), Πεταυράκης, Ριζογιάννης, Μάρτινς, Πατράλης, Κρουθ, Πέρεθ (77' Καψάλης).

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Ουνγιαλίδης, Δημόπουλος (58' Ρούσσος), Γκαλίτσιος, Πίτου Γκαρσία, Ν' Γκουέμ (72' Λούκας Γκαρσία), Πέντα (55' Καμπαγιέρο), Κότο, Μάντζης, Ηλιόπουλος.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.